USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«46 ДОТИКІВ»: «ГаРмИдЕр» запрошує на грузинсько-українську виставу про любов, ненависть і смерть

15 Липня 2021 07:20
У театральне міжсезоння «ГаРмИдЕр» підготував для своїх шанувальників щось особливе! «46 ДОТИКІВ» – грузинсько-українська вистава, яку створили в 2021 році в м. Ланчхуті актори нашого театру спільно із акторами із Сакартвело на чолі з режисером Отаром Катамадзе.

Ідея у творців проєкту – державного театру імені Егнате Ніношвілі (м. Ланчхуті, Сакартвело) і незалежного театру «ГаРмИдЕр» (м. Луцьк, Україна) створити спільний проєкт виникла ще два роки тому, коли гармидерівці їздили в Батумі на міжнародний театральний фестиваль з «Апокрифами» Лесі Українки.

Четверо акторів «ГаРмИдЕру» – Юлія Яцун, Сергій Панас, Анна Співачук та Вадим Хаїнський – та 4 грузинські актори – Марина Бурдулі, Маріам Зарідзе, Бачі Хухунаішвілі, Пато - розказуватимуть кожен на своїй мові свою історію. Усі 8 історій переплітаються спільною темою любові і дружби, ненависті і взаєморозуміння, війни і смерті...

Читати ще: Творчість без кордонів: луцький «ГаРмИдЕр» готує українсько-грузинську прем’єру

«У виставі є декілька основних тем, які важливі для всіх – незалежно від національності. На кожну з цих тем під час репетицій ми ділилися своїми емоціями, переживаннями, особливо про війну», – розповідає акторка Юлія Яцун.

Музика до вистави народжувалася також під час репетицій, її разом із режисером написав молодий грузинський композитор Зура Зарідзе.
Руслана Порицька, керівниця театру «ГаРмИдЕр»: «Я хвилювалася як гармидерівські актори без знання мови, ймовірно, з іншою акторською школою, не на своїй території (у Сакартвело) за місяць зможуть стати частиною іншого колективу. Але результат перевершив усі очікування – вони стали сім’єю, яка створила прекрасну історію про любов і смерть. Я в трепетному очікуванні живого перегляду і хочу, аби ви наші дорогі глядачі теж не прогавили цю нагоду!»

Показ у Луцьку став можливим за підтримки Луцької міської ради.

Побачити виставу можна буде в Гармидер ангар-stage (вул. Залізнична, 9) 16 і 17 липня о 19:00 год.

Бронювання квитків за номером телефону – +380992481886.

Мова: українська, грузинська. Грузинські історії будуть перекладені українською мовою і субтитровані.

Вхід – 150 грн (у день виступу – 200 грн).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus