USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

$50 тисяч за операцію: затримали лікаря-трансплантолога інституту Шалімова

4 Жовтня 2019 09:34
У Києві викрили схему поборів з пацієнтів у відділенні одного з інститутів Національної академії медичних наук.

Про це повідомили у Службі безпеки України.

Згідно з повідомленням, керівники відділення систематично вимагали від пацієнтів гроші за проведення важких операцій із трансплантації органів.

«За попередню консультацію вони «брали» три тисячі гривень, за хірургічні втручання та проведення операцій суми становили від $20 до $50 тисяч», – повідомили в СБУ.

Організатора корупційної схеми затримали у Києві під час отримання чергового хабара у розмірі $20 тисяч. У його робочому кабінеті виявили ще понад $60 тисяч.

Як повідомляє ТСН, затриманий - завідувач відділення трансплантації печінки Олег Котенко. Він- провідний український трансплантолог і єдиний хірург, який проводить в Україні операції з пересадки печінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хак мозку Показати IP 4 Жовтня 2019 10:51
І хто тепер буде пацієнтам печінки замінювати, він же единий хірург?
Анонім до Хак мозку Показати IP 5 Жовтня 2019 13:46
Там є дуже хороший лікар Гриненко. Він і замінить Котенка.
До хак Показати IP 4 Жовтня 2019 12:49
Повернемо Супрун?
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2019 12:53
Якщо хотів брати з людей гроші - повинен був створити власну клініку, закупити обладнання, платити персоналу зарплати. А так на державній базі створив собі лавочку. я вам більше скажу. Його ж держава посилала вчитися, щоб він передавав свій досвід іншим. А воно сіло як собака на сіні і не підпускало нікого навіть близько до опереаційної. Думав всі гроші забере собі. А дулі з маком. Тепер всі гроші підуть на адвокатів, віддяку суддям і прокурорам, щоб відпустили. А в труні взагалі кишень немає
Украіна Показати IP 4 Жовтня 2019 15:57
Він не один,беруть всі.Хто маючи справу з лікарем не заносив "подяку"??? А дивлячись правді у вічі- ХАБАР

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus