USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

IT-спільнота України, митці та волонтери проводять благодійний арт-аукціон «Українська звитяга. Мистецтво задля перемоги»

9 Грудня 2022 08:29
Незважаючи на брак світла, тепла й води, IT-спільнота України, українські митці та волонтери наголошують, що міць українців в їхній культурі. А коли українське мистецтво поєднане з запалом айтішників й волонтерів, та ще й націлене на допомогу українському війську, то перемога України не за горами.

Отже, з 8 по 15 грудня 2022 року всім поціновувачам мистецтва та всім, хто хоче підтримати українських воїнів, неодмінно варто завітати до галереї «Дукат» у Києві.

За спільних зусиль українських митців, IT-спільноти України та волонтерів в галереї відбудеться благодійний арт-аукціон на підтримку українського війська.

Доєднатись до аукціону також можна онлайн за цим посиланням.

Аукціон організовано з ініціативи IT-компанії Seeton спільно з аукціонним домом «Дукат», фондом «Українська звитяга», за підтримки Lviv IT Cluster, SaaS-сервісу Gravitec.net та багатьох інших компаній.

Завітавши до галереї, або на її веб-сторінку, всі охочі зможуть побачити та придбати роботи відомих художників та фотографів України.

В аукціоні беруть участь роботи Матвія Вайсберга, Михайла Шевченка, Євгена Матвєєва, Владислава Шерешевського, Андрія Блудова, Сергія Захарова, Олени Придувалової, Олексія Аполлонова, Віталія Кравця, Ахри Аджинджала, Олексія Сая, Олександра Аксініна, Володимира Сая, літографської майстерні etchingroom #1 (Анни Ходькової та Крістіни Ярош), та відомих фотографів Максима Дондюка, Олександра Глядєлова та Олега Соснова.

Коли?

З 8 по 15 грудня.

Де?

В галереї «Дукат» за адресою м.Київ, вул. Володимирська, 5.

Взяти участь в аукціоні можуть всі охочі. Ознайомитись із лотами можно абсолютно безкоштовно.

Переглянути каталог робіт та зареєструватись на подію можна за цим посиланням.

Стартові аукціонні ціни значно нижчі за ринкові, тож організатори сподіваються залучити до події широке коло учасників – як поціновувачів мистецтва, так і всіх, хто прагне допомогти Україні здобути перемогу над ворогом.

Всі зібрані на аукціоні кошти будуть спрямовані до благодійного фонду «Українська звитяга» для придбання автівок для ЗСУ.

Докладніше про організаторів

Seeton – український системний інтегратор, який вже понад 20 років впроваджує найкращі IT-практики для бізнесу та держави на ринку України.

Аукціонний дім «Дукат» (засновано у 2008 році). Основні напрямки діяльності – мистецтво першої половини ХХ століття, вітчизняне неофіційне мистецтво 1950-1990-х років та сучасне мистецтво.

БО «БФ Українська Звитяга» (засновано у травні 2022 року). Основна мета фонду – забезпечення мобільних підрозділів ЗСУ, ТРО, Нацполіції, Нацгвардії та СБУ транспортом та іншими необхідними речами для якнайшвидшої перемоги.

Gravitec.net – український стартап. Спеціалізація компанії – доставка персоналізованого контенту. Сервісом Gravitec.net користуються більше 70 млн користувачів по всьому світу.

Lviv IT Cluster – спільнота ІТ-компаній, влади та освіти, які взяли на себе відповідальність працювати над розвитком галузі та регіону через освіту, промоцію галузі (міста, регіону, компаній) та інфраструктури. Станом на сьогодні об’єднує 250+ компаній та 30 000+ фахівців ІТ-індустрії.

Фінал аукціону відбудеться 15 грудня о 20.00 в галереї Дукат з онлайн-трансляцією (зокрема з можливістю робити ставки онлайн).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus