USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Meridian Lutsk»: літературні читання від Андруховича

8 Жовтня 2017 19:30
Класик української літератури Юрій Андрухович вкотре підкорив луцьку публіку, зачитавши зі сцени улюблені вірші, приправлені дошкульними жартами, побутовими нецензурованими висловами та іронічними, такими правдивами, мотивами.

Літературні читання поезії, написаної або перекладеної автором, відбулися під час завершального, третього, дня Міжнародного поетичного фестивалю «Meridian Lutsk». На захід, який відбувся у стінах Палацу культури міста, зібралося вдосталь шанувальників творчості Юрія Андруховича.

Насамперед письменник пригадав, що востаннє відвідував Луцьк не так давно. Тоді, до речі, також на сцені Палацу культури, Андрухович презентував виставу «Альберт або найвища форма страти».

Після коротких привітань автор відразу приступив до справи – читання віршів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus