USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Microsoft призупиняє співпрацю з Huawei

27 Травня 2019 15:51
Корпорація Microsoft пішла за Google і припинила приймати нові замовлення від Huawei Technologies після того, як китайський виробник телекомунікаційного устаткування і смартфонів був доданий у чорний список США. Про це пише Кореспондент з посиланням на AsiaOne.

Зокрема, це означає, що замовлення на пристрої Huawei з ОС Windows більше не приймаються. Також відомо про те, що сервісна група з китайської штаб-квартири Microsoft була відкликана.

Видання зазначає, що це стосується також ноутбуків Huawei серії MateBook, які є найбільш конкурентоспроможним і видатним сегментом ноутбуків з ОС Windows.

Також було порушено роботу сервісів Huawei, інтегрованих зі службами Windows. Це пов'язано з припиненням підтримки з боку Microsoft.

Раніше Google відключив виробника телефонів Huawei від деяких оновлень операційної системи Android. Наступна версія смартфонів на Android також втратить доступ до популярних сервісів, включаючи Google Play Store, Gmail і YouTube. Згодом ще чотири компанії, окрім Google, призупинили співпрацю з Huawei – це виробники чіпів Intel Corp., Qualcomm Inc., Xilinx Inc. і Broadcom Inc. Також Huawei заборонили використовувати карти пам'яті microSD.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
21 Показати IP 27 Травня 2019 15:57
а чого так?
Василь Показати IP 27 Травня 2019 18:57
Ви хіба не в курсі? Шпигунський скандал. США звинувачує компанію HUAWEI в тому, що за допомогою їхніх телефонів уряд Китаю шпигує за громадянами США. Читайте попередні новини, наприкінці тексту є посилання на них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus