USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ryanair здійснив свій перший рейс з України

3 Вересня 2018 16:25
У понеділок, 3 вересня, ірландський лоукостер Ryanair здійснив свій перший рейс з України до Берліна, пише 24 канал.

Навесні цього року стало відомо, що авіакомпанія вже з 2018 року почне літати з України до низки країн Європи: Польщі, Німеччини, Литви, Словаччини, Великої Британії, Іспанії та Швеції.

Перші польоти планувалися на жовтень, проте потім було анонсовано початок рейсів до Берліну на вересень, тому саме цього дня Ryanair здійснив перший політ.

Зазначимо, що о 14:20 перший літак ірландського лоукостеру Ryanair прилетів до столиці, а о 14:55 він вилетів із київського аеропорту "Бориспіль" до аеропорту "Шонефельд", що в Берліні.

Як говорять у авіакомпанії, цього разу вони дійшли компромісу при договорняках. Нині очікують ще 2 авіакомпанії в Борисполі.

"Авіаперевезення у зв’язку з лоукосами Ryanair можуть з дешевшати, але собівартість є собівартістю", – заявив генеральний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus