USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Підпал авто Лероса: адвокати наполягають на допиті Зеленського, Єрмака і Богдана

9 Вересня 2020 19:49
Адвокати у справі про підпал автомобіля народного депутата Гео Лероса подали клопотання про допит Президента України Володимира Зеленського та колишнього і чинного керівника Офісу президента Андрія Богдана та Андрія Єрмака.

Про це інформує Gazeta.ua.

«Щодо Єрмака. Його численні висловлювання дали підстави вважати, що він вважає Гео Лероса особистим ворогом після оприлюднення нашим клієнтом у березні цього року відеозаписів за участю брата Голови ОП – Дениса Єрмака», – повідомляє юридична компанія Міллер, адвокати якої захищають Лероса.

Адвокати висувають підозру і Зеленському.

«Висловлювання Зеленського також викликають припущення, що він цілком розділяє позицію Єрмака. Про це, зокрема, свідчать його публічні висловлювання та виключення Лероса з парламентської фракції «Слуги народу». Крім того, Зеленський є керівником Єрмака».

Богдану також підпалили авто, тому і його хочуть викликати на допит.

«За цікавим збігом обставин його авто теж згоріло. Адвокати нашої компанії вважають, що в нього можуть бути версії, на які поліції необхідно звернути увагу», – йдеться у повідомленні.

Раніше нардеп Лерос заявив, що президент Володимир Зеленський дав вказівку посадити його упродовж наступного місяця. За його словами, усі справи відносно нього сфабриковані від однієї Громадської організації, яку очолює адвокат групи Татарова.

Лерос раніше був радником Володимира Зеленського, проте тепер критикує Офіс президента. 28 серпня його автомобіль спалили.

У березні Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата голови ОП Андрія ЄрмакаДениса Єрмака – проводить переговори про працевлаштування осіб на посади в органах влади. Це викриття не призвело до звільнення Андрія Єрмака. Зеленський заявляв, що брат голови його офісу не брав грошей за призначення людей на державні посади, а Лероса називав аферистом.

На засіданні парламенту 1 вересня народний депутат від фракції «Слуга народу» Гео Лерос звинуватив президента Володимира Зеленського в порушенні обіцянок, а керівника Офісу президента – у зловживанні владою і роботі на спецслужби Росії, але доказів не навів. Цього ж дня стало відомо, що фракція «Слуга народу» вирішила виключити нардепа Лероса зі своїх лав. Сам Лерос заявив, що це зроблено за вказівкою Зеленського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus