USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аеродром у Луцьку обгородять і освітлять через два роки

4 Травня 2020 08:00
Будівництво зовнішньої огорожі та облаштування зовнішнього освітлення на території Луцького військового аеродрому, що на вулиці Ківерцівській, 85, планують закінчити до початку 2023 року.

Відкриті торги для пошуку підрядника 30 квітня оголосила Військова частина А 0959. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 травня, а аукціон має розпочатися 18 травня.

Очікувана вартість робіт становить 4,542 мільйона гривень.

Мова йде про нове будівництво зовнішньої огорожі об’єктів спеціальної інженерної служби на військовому аеродромі, а також про нове будівництво зовнішнього освітлення навколо збудованої огорожі.

Усі елементи огорожі повинні бути металевими, з покриттям гарячого цинкуванням, без можливості легкого демонтажу огородження.
Своєю чергою, зовнішнє освітлення повинно бути побудованим на сучасному високонадійному обладнанні і забезпечувати необхідне освітлення підступів до збудованої зовнішньої огорожі, а також мати автоматичне та ручне керування режимами роботи

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2022 року.

Читайте також: Ексльотчик злив Росії дані для удару по Луцькому аеродрому: в СБУ показали, як виявили шпигуна. Відео
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus