USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Активісти перешкоджають збереженню пам'яток Старого міста

21 Лютого 2018 10:16
Окремі активісти, перешкоджаючи будівельним роботам, сприяють тому, що пам’ятки Старого міста можуть повністю зруйнуватися.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 21 лютого.

Член виконкому Валерій Корпач поцікавився, чи забудовник на вулиці Кафедральній, 13 має всі необхідні договори на будівництво на вказаному місці, що підтвердив керівник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Юрій Маслюк.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад розповів, що забудовник перед отриманням дозволів зобов’язався зберегти наявні старі конструкції та розмістити їх під склом, аби вони стали надбанням для громадськості.

«Однак через дії активістів дійде до того, що скоро там узагалі не залишиться, що зберігати. Адже в такому стані, як воно є, його залишати не можна. Якщо нічого не робити, можна втратити пам’ятку. А щодо дії активістів – вони вже зберігають човен-довбанку», – наголосив Григорій Недопад
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2018 12:09
"...забудовник перед отриманням дозволів зобов’язався зберегти наявні старі конструкції та розмістити їх під склом". Яке може бути будівництво в старому місці? Без будівництва не можна просто зберегти старі конструкції і накрити їх склом? Вже дістали ті нові будівлі в стилі "в нас такий класний єврарімонт", "Маска" наприклад.
Віктор Показати IP 21 Лютого 2018 21:22
Опа! Стільки років ті підземелля як непотріб стояли ненакриті під вікнами дирекції заповідника, і древню цеглу вивозили хто куди хотів, а тепер їм активісти шкодять. Не йметься тим клятим забудовникам ще й старе місто на свій город перетворити((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus