USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Реставрація двору Прайзлерів у Луцьку: оголосили конкурс для визначення партнера

31 Липня 2023 13:29
У Луцьку оголосили конкурс із визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо реалізації проєкту «Реставрація з пристосуванням та управління нежитловим приміщенням, що розташоване на вулиці Кафедральній, 4». Йдеться про Гостинний двір Прайзлерів у Старому місті.

Нагадаємо, конкурсну документацію було затверджено на сесії Луцької міської ради.

Виконавчий комітет Луцької міської ради запрошує охочих узяти участь у конкурсі з визначення приватного партнера.

Мета – реставрація з пристосуванням під готельно-ресторанний комплекс та управління нежитловим приміщенням, що розташоване на вулиці Кафедральній, 4 у Луцьку.

Об’єкт державно-приватного партнерства – комплекс будівель, що на вулиці Кафедральній, 4 у Луцьку, зокрема:

- нежитлова будівля загальною площею 1 168,8 кв. м, пам’ятка архітектури місцевого значення початку XX століття, охоронний номер 33-мз;

- будівля гаража загальною площею 428 кв. м.

Зобов’язання щодо фінансування реставрації з пристосуванням та експлуатації об’єкта покладається на приватного партнера на умовах, визначених договором, укладеним у рамках державно-приватного партнерства.

Строк здійснення державно-приватного партнерства: 32 роки, з яких два роки – інвестиційний період, 30 років – експлуатаційний період.

Найменування державного партнера: виконавчий комітет Луцької міської ради (код ЄДРПОУ 04051327), який братиме участь у договорі на стороні державного партнера на умовах субсидіарності.

Вид договору, що укладається в рамках ДПП: договір управління майном.

Строк подання заявки на участь у конкурсі: 60 календарних днів із дати публікації цього оголошення.

Порядок подання заявок на участь у конкурсі викладено в інструкції для претендентів.

Місце подання заявок: заявку подають особисто або поштовим відправленням як лист із повідомленням про вручення на адресу департаменту економічної політики Луцької міської ради: вулиця Богдана Хмельницького, 19, місто Луцьк, 43025, Україна.

Режим приймання документів конкурсною комісією: у робочі дні з 09:00 до 16:00.

Отримання додаткової інформації про проведення конкурсу: претендент має право не пізніше як за 10 робочих днів до закінчення строку подання заявки звернутися до конкурсної комісії за додатковою інформацією через електронну пошту:[email protected].

Телефон для довідок: +380332777932.

Строк проведення конкурсу: не більше як 180 календарних днів із дати закінчення строку подання заявок на участь у конкурсі.

Читати ще: Є загроза обвалу балкона: Гостинний дім Прайзлерів у Луцьку потребує невідкладного ремонту

Як ми писали, в січні 2018 року пам’ятку архітектури взяли на баланс міської ради. У 2020 році стало відомо, що Луцька міська рада хоче провести інвестиційний конкурс, на якому планувала віддати приміщення в оренду на 20 років, щоб інвестор відреставрував її відповідно до усіх встановлених норм та відкрив там готель, кафе, ресторан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus