USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Активісти припинили блокаду «Інтера»

6 Вересня 2016 17:21
Учасники акції проти редакційної політики "Інтера" згорнули намети під будівлею телеканалу.

Про це повідомили журналісти, які перебувають біля офісу "Інтера" на вулиці Дмитрівській у центрі Києві, пише ВВС Україна.

Співорганізатор мітингу Олексій Середюк, який називає себе членом батальйону "Свята Марія" та організації "Всеукраїнський союз АТО", повідомив, що протестувальники домовилися з представниками "Інтера", про те, що протягом п’яти днів канал змінить свій контент та звільнить Ігоря Шувалова, який працює директором з розвитку компанії "Національні інформаційні системи", яка готує новинні програми для "Інтера".

У розмові із кореспондентом ВВС Україна Середюк не зміг сказати, з ким саме вели переговори протестувальники. З його слів, якщо домовленості не виконають, канал знову заблокують.

Нагадаємо, відучора, 5 вересня, під центральним офісом телеканалу "Інтер" на вулиці Дмитрівській тривала блокада, а 4 вересня, невідомі активісти підпалили шини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрей Воронов Показати IP 6 Вересня 2016 17:37
«протестувальники домовилися з представниками "Інтера", про те, що протягом п’яти днів канал змінить свій контент та звільнить Ігоря Шувалова» Тоесть, я могу пойти к чуваку из дома напротив, завалить его входную дверь покрышками, поджечь квартиру и требовать что бы этот м*дак снял с балкона флаг Украины, так как я считаю, что это оскорбление для государственного символа висеть на засранном балконе? Или так нельзя?
Virji Показати IP 6 Вересня 2016 19:27
Нет. Это преступление. Потому что твой сосед 'активіст' . И всем все равно где прапор на засранном балконе или на кружевных труселиках патриотив. Закона в стране нет. К власти пришедшие с помощью оружия от него и погибнут.
Virji Показати IP 6 Вересня 2016 19:33
И вообще следуя логике "активістів", кто не согласен с содержанием квитанции на оплату комунальых услуг переходите в ряди" активістів". Вам показывают как надо протестовать на примере Интера.
Просто Показати IP 7 Вересня 2016 11:28
Кінчились гроші, які платили за "стоянку".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus