USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Американський слід. Ігор Палиця взяв участь у прямому ефірі «Права на владу». Відео

21 Травня 2020 22:30
Україну і США знову пов’язав політичний скандал через так звані «плівки Деркача», в яких нардеп оприлюднив фрагменти розмов Президента України Петра Порошенка та віце-президента США Джо Байдена. Які політичні інтриги плелись у Києві та Вашингтоні? Чим ризикує Україна? Чи можемо ми втратити підтримку одного зі своїх головних союзників опинившись в епіцентрі політичної боротьби між демократами та республіканцями у США?

Про скандальні записи та їх наслідки в ефірі передачі «Право на владу» дискутував нардеп від Луцька Ігор Палиця.
Також в ефірі брали участь: народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський; співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов; співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа - за життя» Юрій Бойко; Президент Грузії (2004-2013), голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі; колишній прокурор Генеральної прокуратури Костянтин Кулик; Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні (2003-2006), директор Євразійського центру «Атлантичної ради» Джон Гербст; політичний консультант, співробітник Посольства України в США (2015-2016) Андрій Теліженко; капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus