USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Андрій Разумовський: благодійний профіль*

29 Серпня 2012 14:09
Андрій Разумовський у свої неповні 28 років працює генеральним директором приватного підприємства «Західноукраїнська торгова компанія». Окрім цього, він – депутат Луцької міської ради. Однак, це видимі сторінки життя Разумовського.

Лише обмежене коло людей знає, що тривалий час він займається доброчинною діяльністю. Цю частину свого життя Разумовський намагається не популяризувати, хоч і не балотується до Верховної Ради України, та й до міської ради потрапив за партійним списком.

Все розпочалося приблизно 5 років тому. До мене звернулися представники організації «Ми+». Це була допомога дитячому будинку: гроші, одяг для дітей тощо. Спочатку не вистачало певної організованості, але досвід прийшов з часом.
Нині переважно співпрацюю з громадськими об’єднаннями та вибрав для себе конкретні напрямки. Наразі дуже багато взаємодію з СМГО «Молодіжна платформа». А після того як обрали депутатом, то й людей більше за допомогою звертається.

Останнє, що зробив. Я живу поряд із начальником міського спортивного комітету Володимиром Тонконогом. Він мене попросив допомогти з ремонтом приміщення шахового клубу «Біла тура». Закупили деякі матеріали і привезли їм.
В мене, до речі, в дитинстві був розряд з шахів. Дуже люблю цю гру. Мабуть, згодом проведемо спільний турнір: придбаю подарунки.

Найприємніша допомога. 3 місяці надавав автобус для того, щоб дітей-інвалідів возили на навчання до реабілітаційного центру «Надія». Ми збирали їх зранку по Луцьку, а назад їх вже розвозили коштом міської ради.

Я навіть не знав, що в місті можуть бути такі проблеми. Тому, коли дізнався, що діти, які не можуть самостійно пересуватися, добиратимуться до центру «своїм ходом» ‒ не зміг відмовити.
Мене міський голова Микола Романюк запитував, чи продовжу цю акцію. Я відповів: якщо буде необхідність, то зробимо це обов’язково.
Я вчився в 26-ій школі. Нині намагаюся віддячити рідному закладу. Якось почув, що батьки деяких дітей, які виховуються в незабезпечених сім’ях, навіть не можуть сходити в управління освіти і написати прохання про допомогу в фінансуванні шкільних сніданків. І педагоги змушені годувати їх їжею, яка залишається, або шукати інші виходи.
Це – жах. Я зумів домовитися про гроші для дітей і зараз будемо допомагати дрібницями: олівці, ручки тощо.
Раніше траплялися люди, які вводили в оману. Для прикладу, просили 10 тисяч гривень, а захід проводили на тисячу. Були раніше «промахи».

Коли робиш добру справу – відчуваєш результат. Зробив щось хороше – значить день не даремно пройшов. Потрібно займатися благодійністю, бо наше суспільство занадто зайняте зароблянням грошей. Але ж всіх грошей не заробиш, а добра справа ніколи не забудеться.

Людське нерозуміння. Часто зустрічається. Багато людей вважають, що «благодійні» гроші можна перевести в ковбасу, хліб, пиво. Але в мене таке бачення життя. Я виріс таким.
***
Стаття надрукована як подяка від СМГО «Молодіжна платформа» та представників «Ми+» Андрію Розумовському за співпрацю в останній благодійній акції.
Владислав ДЕНЕГА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
знаючий Показати IP 29 Серпня 2012 14:20
А ще Андрій: 1.Завжди старанно миє руки перед вживанням їжі; 2.Переходить вулицю лише на зелене світло; 3.Співчуває голодаючим дітям Африки.
Александр Показати IP 29 Серпня 2012 14:23
Не выдержал)))"Лише обмежене коло людей знає, що тривалий час він займається доброчинною діяльністю. Цю частину свого життя Разумовський намагається не популяризувати". Хочется таки славы, правда? Перед выборами особенно)))
* Показати IP 29 Серпня 2012 14:30
на правах реклами
Тупиковий период Показати IP 29 Серпня 2012 14:38
.....много букв..Я Я Я Я Я Я Я Я.....
111 Показати IP 29 Серпня 2012 15:01
До чого тут вибори. Він же не балатується. Розказала людина про себе - і всі накинулись. Самі краще щось зробіть.
Ми + Показати IP 29 Серпня 2012 15:30
Дякуємо Андрію за його допомогу. Успіхів йому і всього найкращого.
В пампаси..бізони Показати IP 29 Серпня 2012 15:32
Таку сповідь дають тільки перед власним весіллям напевне! Думає чоловік: Прощай розум....
Александр Показати IP 29 Серпня 2012 15:33
Так уж и накинулись...А как же партия узнает?))Так терпел-терпел, да не вытерпел и рассказал человек о своей благотворительной деятельности "на правах рекламы": "Я виріс таким."))). Молодец, Андрей! Расти дальше!
віктор семицький Показати IP 29 Серпня 2012 15:33
Він нікуди не балатується. багато добра ця людина зробила. Соромно, що багато наших людей можуть тільки гнилі коментарі писати, ГАНЬБА тим хто задоволення отримує від того що пише бруд і недумає що він пише і про кого.!!!!!
олена Показати IP 29 Серпня 2012 15:38
Добрий день ! Андрій допоможить будь ласка зібрати одну дитину до ВНУ і другу до садочка буду дуже вдячна Вам. Дякую.
))) до олена Показати IP 30 Серпня 2012 12:01
не ВНУ, а СНУ гггггг
Містер Показати IP 29 Серпня 2012 15:42
а ніхто собі не задав питання - а може він дійсно допомагає, може дійсно його це хвилює? Як тільки хтось скаже, що займається благодійністю всі відразу накидуються
лучанка Показати IP 29 Серпня 2012 16:24
Дуже вкликий благодійник у 28 років, напевно із своєй заробітної плати!!!
марія Показати IP 29 Серпня 2012 17:39
приємно, що це 26 школа
Фракція ПИСХІВ Показати IP 29 Серпня 2012 18:55
ПРОПОНУЄМО... 1.Закупити Детектори брехні..та показувати...це по каналу АВЕРС....наших чесних Депутатів..це буде цікаво...ми вас як Хракцція ..підтримаємо..
Фотограф Показати IP 29 Серпня 2012 19:33
Де ж тут профіль... Анфас суцільний!!!
1 Показати IP 29 Серпня 2012 20:52
Ну чому всі, хто змінюєж прізвище-стають такими благодійниками.
андрей Показати IP 29 Серпня 2012 23:44
Андрію,прошу Вас допомогти дитинці з придбанням житла в м.Києві двухкімнатної квартири бажано в Печерському районі тому що вона поступила в університет ім.Поплавського та не має житла, та ще не велике прохання зібрати кошти на придбання автомобіля (бажано BMW X3)щоб вона мала змогу частіше їздити додому.Сподіваюся на Ваше розуміння
берл Показати IP 29 Серпня 2012 23:45
Порядний чоловік.Успіху
купа г-на Показати IP 30 Серпня 2012 04:00
допоможе як і його батько і тесть. Аби не вдавились шановні.
За справедливість! Показати IP 30 Серпня 2012 12:12
Шановні, вам не соромно усім!!!! чому усі люди такі злі стали? чому у всіх справах бачать лише користь, вигоду, власні переконання? я особисто знаю цю людину і переконана в тому, що він не заслуговує таких коментарів! особисто мені не імпонує те, що про благодійність говорять як про звіт про пророблену роботу, але ще гірше, коли над добрими вчинками глузують! Краще подумайте про своє життя та ті справи, які ви робите не на благо себе улюбленого, а для інших, не близьких людей!
Украінська правда Показати IP 30 Серпня 2012 14:08
Шановні "писаки"! Не страшно Вам, що хтось моніторить Вашу писанину?
Валерій Показати IP 31 Серпня 2012 10:00
Андрій, дякуємо тобі за підтримку багатьох молодіжних заходів!!!
СМГО Молодіжна Платформа Показати IP 3 Вересня 2012 17:48
Дякуємо Вам за ваше розуміння і підтримку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus