USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Антирекорд в Росії: за 24 години понад 2 тисячі нових випадків коронавірусу

12 Квітня 2020 14:10
За останню добу в Росії зафіксовано рекордні 2 186 нових випадків коронавірусу у 52 регіонах, а також 24 смерті. Серед нових випадків COVID-19, 1 306 – зареєстровані у Москві.

Про це повідомляє телеграм-канал оперативного штабу Москви по ситуації з корона вірусом, передає ТСН.

Загальне число заражених COVID-19 пацієнтів в Росії досягло позначки 15 770 осіб, одужали - 1291. Всього з початку пандемії померли 130 хворих.

Крім цього, за останню добу в країні померли 24 людини, у яких був виявлений коронавірус, 14 летальних випадків припадає на російську столицю.

Читати ще: Біля лікарень у Москві через коронавірус швидкі шикуються у величезні черги. Відео

У більшості регіонів Росії діє обов'язковий режим самоізоляції як міра щодо стримування поширення коронавіруса.

Першим регіоном, що встановив нові обмеження, стала Москва - у столиці режим самоізоляції діє з 30 березня. Однак у зв'язку зі зростанням кількості хворих і порушенням москвичами встановлених правил, мер Москви Сергій Собянін посилив обмежувальні заходи. Зокрема, у столиці Росії, а також у Підмосков’ї, вводять спеціальні дозволи для поїздок на громадському і будь-якому особистому транспорті, а дорожнім патрулям дозволяють не пускати в Москву іногородніх без спецперепусток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus