USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

«Артек» аплодував волинському «Караулу»

5 Жовтня 2011 14:14
Волинська команда «Караул» увійшла до десятки найкращих команд на XXXV Всеукраїнському зльоті юних інспекторів руху та XV Всеукраїнському конкурсі КВН-ЮІР під девізом «Зробимо дороги безпечними для дітей» - лучани залишивши позаду творчі колективи Києва, Севастополя, Луганська.
Про це інформує прес-служба обласного управління МВС.
Всеукраїнський конкурс відбувся в Міжнародному дитячому центрі «Артек». Туди поїхали переможці цьогорічних обласних змагань - команда юних інспекторів руху Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа - інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою». У Криму волиняни змагалися із 27 командами з України, а також Росії та Білорусі.
У перші конкурсні дні всі учасники хвилювалися, прагнули гідно представити свою область, намагалися не припустити помилок на етапах змагань «Юний регулювальник», «Велоестафета» та «Правила дорожнього руху».
Заключним конкурсом був виступ агітбригад, де діти мали змогу проявити акторську майстерність, вокальні та хореографічні здібності.
Підготувати волинську команду «Караул», що увійшла до десяти найкращих команд фестивалю, залишивши позаду творчі колективи Києва, Севастополя, Луганська та інші, допоміг викладач Волинського училища культури і мистецтв ім. І.Стравінського, режисер Віталій Герасимлюк.
Сприяли у підготовці команди Волині не тільки дирекція та педагогічний колектив закладу, а й обласні управління ДАІ та загалом МВС.
«Вони зробили все можливе, щоб учні, серед яких були діти- напівсироти, не тільки взяли участь у престижному форумі, а й відпочили та оздоровилися на кримському узбережжі. Особливу подяку хочеться висловити начальнику обласної ДАІ полковнику міліції Володимиру Поліщуку та голові профспілкової організації атестованих працівників міліції Володимиру Буравському за підтримку та допомогу», - кажуть вихователі учнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 5 Жовтня 2011 18:27
Може хоч діти покажуть дорослим дядям із ДАІ як працювати треба! Дояри, беріть приклад!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus