USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Австрія з 1 липня дозволить масові заходи і скасує вимогу носити респіратори

17 Червня 2021 16:14
Влада Австрії оголосила про скасування вимоги щодо обов’язкового носіння респіраторів FFP2 майже у всіх громадських місцях, крім будинків соціальних служб та лікарень.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Kurier.

У громадському транспорті, закритих громадських приміщеннях, магазинах чи музеях FFP2 можна буде замінити звичайними масками. У ресторанах та кафе маски не будуть обов’язковими.

Уряд оголосив про відмову від низки карантинних обмежень після значного зменшення кількості нових випадків зараження коронавірусом.

«Ситуація дуже, дуже хороша. Краща, ніж я очікував», – заявив канцлер Себастьян Курц на пресконференції у Відні. Семиденна захворюваність в країні становить близько 15 випадків на 100 тисяч осіб, при цьому кількість вакцинованих зростає.

Комендантська година буде скасована. Зможуть відновити роботу нічні клуби, з 22 липня там не буде обмежень на кількість відвідувачів.

Із липня також не буде обмежень щодо пропускної спроможності основних культурних чи спортивних подій, і відвідувачам не доведеться носити маски, хоча вони повинні будуть надавати документи про вакцинацію, тестування або одужання від коронавірусу.

Нагадаємо, в Австрії з 10 червня почався новий етап послаблення обмежень – скоротилася комендантська година та збільшилися ліміти на дозволену кількість відвідувачів закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus