USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Автомобіль Лапіна загорівся через замикання мережі, - версія поліції

8 Червня 2017 10:41
Сьогодні близько четвертої години у дворі будинку на вулиці Чорновола,20 у Луцьку загорівся автомобіль «Volkswagen Amarok» 2014 року випуску, що належить 29-річній лучанці Оксані Петрівні 1988 року народження, яка є дружиною сина нардепа Ігоря Лапіна.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено передню частину автомобіля, потерпілих немає. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба волинської поліції.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники ДСНС.

Поліцейські з’ясували, що близько четвертої години по вулиці Чорновола відбулось загоряння автомобіля «Volkswagen Amarok» АС 0100 ВВ, що належить дружині сина нардепа Лапіна. Але, як відомо, їздив нею Ігор Лапін. Про це, закрема, йшлося у матеріалі «Луцьк засинає, прокидається мафія»... До слова, такі ж самі номерні знаки, «0100», тільки з буквами «АС – ВТ», і іншому автомобілі, на якому їздить Лапін - BMW 5-ї серії, який записаний на його батька.

Внаслідок загоряння пошкоджено передню частину автомобіля, ніхто з людей не постраждав. Під час огляду місця події поліцейські вилучили пожежне сміття з-під двигуна автівки.

За попередніми висновками, загоряння автомобіля відбулось у зв’язку із замиканням електромережі автомобіля.

Як повідомили джерела видання, загорілося авто з бампера. Зі слів свідків, спочатку був помітний дим, а тоді стався хлопок. У машині повністю вигоріла кабіна. Хлопки, які було чутно на відео під час горіння авто, це не вибухи, а стріляла гума.


Нагадаємо, нинішній політик Ігор Лапін заробляв на легалізації автомобілів, контрабанді спирту і сигарет, видобутку бурштину. Про це розповідав, екс-заступник командира батальйону «Айдар» волинянин Ігор Рицко, який викрив маловідомі факти з біографії нардепа.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 194 (умисне пошкодження або знищення майна) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини події.

На сайті Інформаційного агентства Волинські Новини стартувало опитування. Воно стосується нічного інциденту у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ігор луцький Показати IP 8 Червня 2017 11:01
Якщо авто почало горіти з бампера,то це однозначно замкнення електромережі.В таких бамперах багато електроніки,проводки.Короче треба на Фольксваген подавати до суду.
Олекса Показати IP 8 Червня 2017 11:09
Якась хитра електропроводка в автомобілях - ні щоб коротнути в день коротить обовязково біля четвертої ранку - коли всі найкраще сплять.
Лучанин Показати IP 8 Червня 2017 11:31
Ачого в опитування не поставили версію: Депутатська діяльність Лапіна як представника Луцька?
Укроб Показати IP 8 Червня 2017 13:59
Ламін сам собі машину спалив. Не здивуюсь, коли ближче до виборів мера він сам собі люлєй підкине. Досвідчений піарник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus