USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Баранчук не знає, чи буде депутатом Луцької міськради замість Вавринюка

20 Вересня 2018 13:33
Свободівець Ігор Баранчук не прийняв рішення про те, чи стане він депутатом Луцької міської ради замість Богдана Вавринюка, який вирішив скласти повноваження.

Про це він розповів в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Про своє рішення скласти повноваження Вавринюк повідомив сьогодні, 20 вересня. Відповідно до ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад», відповідне рішення має прийняти міська рада, далі відбуваються збори місцевого виборчкому, на якому депутатський мандат передадуть наступному кандидату в партійному списку, тобто Ігорю Баранчуку.

Проте сам Ігор Баранчук досі не визначився, чи хоче він зайняти пост депутата Луцької міської ради.

«Цьому (складанню мандата депутата, - ВН) передуватиме ціла процедура, я матиму певний час прийняти рішення. Зараз я не готовий сказати, чи стану я депутатом Луцької міської ради», - зазначив Ігор Баранчук.

Довідково:

Баранчук Ігор Володимирович народився 4 грудня 1961 року, проживає в місті Луцьку. Освіта – вища, з 2018 року працює виконувачем обов’язків комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бандера Показати IP 20 Вересня 2018 14:25
Єдиний адекватний чоловік у міській "Свободі" Вавринюк і той іде, зрозумівши у яке болото вступив. Може хай Боруцького алкаша вернуть ще. Сволоту не спинити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus