USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат Луцькради складе свої повноваження

21 Вересня 2018 10:39
Депутат Луцької міськради Богдан Вавринюк від ВО «Свобода» повідомив про своє рішення скласти мандат депутата міської ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Голова комісія Микола Федік зазначив, що згідно закону, депутат може за допомогою заяви скласти свої повноваження.

«В депутата склалися особисті причини, які не дозволяють йому в повній мірі виконувати повноваження депутата Луцької міської ради. Тому ним було прийнято рішення за погодженням з фракцією про складання повноважень», - зауважив Микола Федік.

«В нас не так багато депутатів – 42. Для того, щоб ефективно працював механізм місцевого самоврядування, потрібно створити всі умови,щоб почав працювати інший депутат згідно із законом», - наголосив голова комісії.

Отож, члени комісії рекомендували підтримати проект рішення на сесії.

Нагадаємо, про своє рішення скласти повноваження Вавринюк повідомив сьогодні, 20 вересня. Відповідно до ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад», відповідне рішення має прийняти міська рада, далі відбуваються збори місцевого виборчкому, на якому депутатський мандат передадуть наступному кандидату в партійному списку, тобто Ігорю Баранчуку.

Проте сам Ігор Баранчук досі не визначився, чи хоче він зайняти пост депутата Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
споживач Показати IP 21 Вересня 2018 11:39
вже накрався........ більше не лізе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus