USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Базарники подякували Шпизі за те, що не дає зносити незаконні контейнери

14 Лютого 2020 11:17
Понад 100 базарників з Центрального ринку зібрались поблизу ГУНП у Волинській області, аби висловити вдячність очільнику поліції Петру Шпизі, який не дає зносити їх незаконно встановлені торгові місця з ринку.

Акція відбулась 14 лютого о 10:00.

Зазначимо, що вже декілька разів при спробі демонтажу незаконно встановлених контейнерів на Старому ринку поліція саботувала цю роботу. Коли базарники блокували роботу муніципалів та перешкоджали їм, поліція ніяк не відреагувала. А останнього разу дозволила базарникам винести вже зрізану секцію воріт ринку.

Читайте також: Луцькрада: законний демонтаж ринку зупинили через бездіяльність поліції, його продовжать згодом

Тож базарники вирішили віддячити керівництву поліції за «допомогу». З собою підприємці принесли плакати зі словами подяки, скандували фразу «поліція з народом». До гостей вийшов сам Петро Шпига, якого зустріли словами подяки – «Завдяки вам ми залишаємось цілі!».

Петро Шпига подякував за такий реверанс, пообіцявши, що він і надалі «буде захищати інтереси підприємців Старого ринку».
Базарники зазначили, що переймаються тим, аби Шпигу не звільнили через захист їхніх інтересів і додали, що на нього «ллється бруд». Ймовірно, йдеться про журналістське розслідування ТРК «Аверс», в якому описана робота салону інтимних послуг у Луцьку. Попри те, що про його роботу ГУНП та особисто Петро Шпига знає вже не один рік, заклад процвітає та приймає клієнтів. Шпига запевнив, що стосунку до закладу немає, подякував за увагу та пішов.

Натомість цю ситуацію вирішили обіграти лучани, вочевидь, потроливши керівництво поліції у День закоханих, який традиційно відзначають 14 лютого. Хлопці стали під будівлею ГУНП з плакатами на підтримку салону інтим-послуг «Юнона» (вона ж – «Карамель») та особисто Петра Шпиги.
В руках вони тримали транспаранти з фразами «Працівники Юнони теж годують сім’ї», «Руки геть від Юнони, Шпига наповнює бюджет міста», «Дайте дівчатам та поліції працювати». Проте за ці фрази поліція вже не дякувала та ніяк не відреагувала.
Зазначимо, що у вересні 2019 року на Центральному ринку за результами перевірок було виявлено 50 працівників, які виконували роботу без оформлення трудових відносин, а також 45 осіб, які здійснювали підприємницьку діяльність без належно оформлених документів. Ще 442 торгові місця взагалі не обстежили, оскільки люди з них або втекли, або ці контейнери просто закрилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
123 Показати IP 14 Лютого 2020 11:41
Цирк на дроті ! Ціла Санта Барбара по Луцькі ( базарна інтелегенція з Содомом і Гоморою )))
питання Показати IP 14 Лютого 2020 11:49
А Валентинки теж принесли і подарували?! :)))
Любі свині Показати IP 14 Лютого 2020 11:50
Як в пісні легендарної групи Queen - " Шоу продовжується!"
свідОК Показати IP 14 Лютого 2020 11:50
У Дильова з фантазією зовсім скрутно :(
Вадік Румин Показати IP 14 Лютого 2020 11:54
Подивився б я як тітухани з плакатами Юнони розганяють цих базарників Гг)
Анонім Показати IP 14 Лютого 2020 11:56
ну ви перекрутили слова Шпиги. Він сказав, що буде захищати інтереси закону, а не базарників
я до Анонім Показати IP 14 Лютого 2020 15:31
Цікаво, а інтереси закону для поліції - це захист лише цього народу, який нагло саботує рішення ради і побажання усіх решти лучан? Чи захист народу, а саме усіх інших мешканців Луцька, яким не байдужа доля історичної частини міста, надоїв цей безлад базарників і срач, який вони розвели своєю "непосильною" працею?
лучанка Показати IP 14 Лютого 2020 12:08
Базарники-це особливий вид людей. Нахабні, безпринципні жлоби. За копійку вдавляться. Державу дурять, податки не платять, працівників не оформляють ,а коли припекло, то побігли за захистом. Поліція в долі, чи як? А то щось сильно впрягаються. Аж гидко на все це дивитись.
знаю до лучанка Показати IP 14 Лютого 2020 12:45
Знаю людей, які не витримали базарної конкуренції після десятиліть роботи на базарі. Вони зараз працюють охоронниками, будь-ким, кажуть, що базар витягував з них енергетику. Вони там дурят один одного як має бути.
О - да ! О - да ! Показати IP 14 Лютого 2020 12:20
Зрослося ! Якийсь неприкритий, показушний і тваринячий інстинкт ! Тут уже то дійство розуму не підвладне ! Таке признання в стані тілесного оргазму є тільки підтвердженням синхронних фрикцій і переплетення необдуманих спільних дій в покритті одне одного в корупції і блаженства в протистоянні з владою. Не приховують своїх почуттів, як прищаві підлітки. Прорвало назовні якраз у День закоханих ! Прозріють чуть пізніше, коли зрозуміють, шо завагітнили дур'ю і треба буде йти з повинною ! Залишилось чекати зовсім недовго !
Читач до О - да ! О - да ! Показати IP 14 Лютого 2020 12:38
Екстаз тіньової економіки і мафії в погонах.
Коля Показати IP 14 Лютого 2020 12:24
Всі так про базарників погано, як то вони ваш хліб з"їли. Ідіть на базар і працюйте а не тільки пишете що базарники то такі погані люди. Попрацюйте на базарі в холод і спеку і тоді побачимо які ви будете. А в більшості ті хто і пише скупляються на тому ж базарі, бо ільки безтолкові будуть переплачувати, або ті хто гроші не заробляє а краде в свого ж народу українського! Бо чомусь з інших країн всі сюди щоб вкрасти вертаються. А для чого ходити в ТЦ і платити за той самий одяг але дорожче в п"ять разів і розпродажі там такі я вам скажу, що на базарі 3-5 речей купиш .
Ветеран труда до Коля Показати IP 14 Лютого 2020 12:36
Сколько налогов платит один базарник в год государству? Сколько отчислений в пенсионный фонд? Сколько? Почему эти цифры не называются? Как можно называть "рабочими местами" антисанитарный недегальный срач?
Математик до Ветеран труда Показати IP 14 Лютого 2020 14:21
Єдиний податок при першій групі платників, і ЄСВ, за 12 місяців 2020 року складе майже 15 000 грн. Єсв сплачується в пенсійний фонд, єдиний податок - до бюджету міста.Опосередковані платежі, які потраплять до міського бюджету - ринковий збір, плата за оренду земельної ділянки, податок із прибутку орендаря зем. ділянки. Це все - частина зі щомісячного платежу за оренду торг. місця.
математику до Математик Показати IP 14 Лютого 2020 15:22
працівник на мінімалці за рік: 11 тис. грн. - податки 12,5 тис. грн. - ЄСВ
Ветеран труда до Математик Показати IP 14 Лютого 2020 15:35
Ёштвоючерезкачель 15 000 / 12 = 1250 грн./мес. Это подоходный налог с зарплаты 6250 грн. Благодетели!!!!!!
Лучанин до Коля Показати IP 14 Лютого 2020 12:42
Працювати в холод і спеку на ринку це вибір людини.
лучанка до Коля Показати IP 14 Лютого 2020 14:06
За вартість одягу на базарі нічого не скажу-не купую там з початку 2000-х. А тепер, при такій кількості інтернет-магазинів укр. і закордонних, купувати і в торг. центрах не варто,якщо хочете зекономити . Зате про продукти знаю напевно. І якщо я переплачу в магазині кілька грн і виберу мандарини, які захочу, то на базарі мене не тільки обважать, але і покладуть ще кілька надгнилих, вибрати і відкинути не вдасться . З бабусями-божими кульбабками, теж не все так однозначно- є порядні, є не дуже. Правда, я їх не засуджую-таке життя. А хабальні тітки- перепродувачі, то діагноз. Так що "дешевизна " базару, спірний аргумент.Про антисанітарію мовчу, бо знудить.
$$$ до Коля Показати IP 14 Лютого 2020 14:20
Базарників,що силоміць заставляють стояти на ринку? Навпаки,іх не можна ні добром ,ні силою випровадити.Задарма своі товари роздають,добро людям роблять.
До Колі до Коля Показати IP 14 Лютого 2020 20:00
Ну да, в торгових центрах дорожче, не смішіть. Часто ті самі продукти можна купити дешевше, а одяг під час закінчення сезону, то взагалі удвічі дешевше по акціям в ТЦ. А базарники де ж там, без заробітку віддадуть щоб в 0?, як хтось вище писав "за копійку вдавляться". А те що вся гумка старого ринку, окрім мілітарі, скупляється по секондах у день завозу, оплачуючи ціну за кілограм, а продають потім в три дорога, а то і більше, і вже вартість за одиницю, то це нормально? Вони нічого не виробляють, тільки паразитують на тілі економіки країни, обдираючи чесних людей, які не крадуть у свого народу, які щодня ходять на роботу, створюючи щось корисне для суспільства. Наведу ще такий приклад, в магазинах, якщо фрукт залежується, ціну скидають суттєво, а базарники? Ну скинуть 1-2 грн., як базарники. Одна із причин, чому наша сім'я перестала скуплятися на ринках, так це через те неприховане жлобство, ту паршиву енергетику зустрічних поглядів "купи в мене". Пару днів тому були в магазині одягу, купили на 2 тис. грн. 5 речей по знижкам дисконтної картки і сезонній, в тому числі 2 куртки, а два роки тому на ринку я купив ОДНУ весняну, тонку куртку за 800 грн., і як можна сказати про таких людей і назвати таких людей по іншому? Багато про що можна говорити, але не буду загострювати ситуацію, щось комусь доказувати, просто висловив свою думку. Миру всім, скорого вирішення базарного питання на користь міста во благо всіх людей, а не купки і далі три крапки.
Анонім до Коля Показати IP 15 Лютого 2020 19:04
Базарник - це істота паразитарного типу, що живуть за рахунок держави.
Любі свині Показати IP 14 Лютого 2020 12:47
До речі - підказка поліціянтам. Порівняйте фото пацанчиків з плакатами типу "Юнони" та фото невідомих, що били вікна в приміщенні муніципалів.... Совпадєніє? Не думау.... Ок, подяк і нагород не треба...
Черговий лучанин Показати IP 14 Лютого 2020 13:03
Та скільки можна?! Коли вже закінчиться цей цирк? Переїдьте ви нормально і не соромте Луцьк.
Народна прокуратура Показати IP 14 Лютого 2020 13:09
Працювати не соромно ніколи, не важливо, до якої професії належиш. Соромно не працювати, а лише отримувати ні за що допомогу від держави. У наших людей всі не такі: маршрутники, базарники, поліція, лікарі, викладачі, міністри, судді. Хворе, закомплексоване, брехливе суспільство.
Черговий лучанин до Народна прокуратура Показати IP 14 Лютого 2020 14:56
До чого тут "працювати не соромно"? Соромлять Луцьк аж ніяк не працею, а своїми неадекватними діями. Розвели свинарник серед міста, а коли їм аргументували перенесення антисанітарією, смітником і безпорядком - то вони заворушились, з криками про готовність вкладати кошти в реконструкцію і упорядкування.Та як Ви вже вище сказали: у нас хворе, брехливе суспільство - тому, так - це пусті балачки з їхньої сторони. Якби і залишати ринок, то там повинна була б бути генеральна реконструкція, яку "скупа" натура оцих базарних підприємців аж ніяк не потягне. Їм дали можливість праці і розвитку, якщо така можливість не влаштовує - будь ласка, шукайте іншу законну. О ТАК, потрібно розвиватись, світ не стоїть на місці, життя іде вперед і потрібно пристосовуватись. До слова, і ми, і Ви також живемо в цьому хворому суспільстві, пане!
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2020 13:50
Коли менти не за закон, а за базар, то це завжди мєнтовським бєспрєдєлом називалось і корупцією воняло. Шпига підставив муніципалів, а базарники підставлять шпигу. І показуха, що можна ігнорити людей в формі, що організували поліцаї, дуже погано вплине на порядок, який вони ж покликані захищати. Тут діло не в ринку, а в розумінні поліцаями своїх функцій і міссії в суспільстві. Поки не буде поваги до людей, що носять погони, країна з камяного віку не вилізе.
555 Показати IP 14 Лютого 2020 14:27
Цікаво, а хто кришує "контейнер розпусти" на тому "Новому ринку", в якому після важкої зміни усамітнюються парочки-працівники Кромберга? Очевидно, перенесення Центрального ринку туди, дасть додатковий прибуток власнику і покровителям. Про цей контейнер все ГПЗ знає, а ЗМІ зациклились на Юноні і Центральному ринку.
Для нєпонятлівих Показати IP 14 Лютого 2020 15:13
Оті, шо сліпо і тупо захищають сьогоднішній базар - ви дійсно дурні чи тільки вдаєте ? Ринок там був, є і буде ! Вас ніхто не гнобить, не б'є, не гонить ,не відбирає у вас хліб і не закриває робочі місця ! У Луцьку загальна кількість торгових місць буде така, як і була, або , при потребі, і більша ! Але ринок повинен бути благоустроєний, окультурений і відповідати всім санітарним протипожежним і будівельним нормам !!! Базарники підприємці - ви шо проти ? Соромно мені за засраний Луцьк ! Ринок - то не тільки торгові місця, а і нормативні місця для паркування, проїзди, іженерні мережі, пожежні гідранти, зливова каналізація, благоустрій і т. д. - читайте ДБН. Як шо ви такі господарі в себе в хаті, як на базарі - то я, канєчно, діко ізвіняюсь. Я прогнозую, шо у вас і в своїй хаті такий же сач, як і на базарі. Такой футбол нам не нужен ! Якшо ви такі с&ані господині і вдома, то мені за вашу хату встидно, а за Луцьк - тим більше. Вас 500, а лучан 200000 ! Ви шо робите , коли не доходить наука до вашого чада ? Правильно, лупите як сидорову козу. Потім воно зі школи приносить добрі оцінки ! А вас просять, переконують, вмовляють,соромлять, ше раз переконують - ноль на фазу. Тоді залишаться зняти штани і по с&аці, по с&аці.У Києві так поступили, у Дніпрі - і є результат , і в Луцьку так буде ! Деколи наука набагато краще заходить якраз з дупи строни ! І чим швидше би ви прозріли, тим менше отих супровідних дурниць поробили би - зараз всі явки здасте, криша випливе, когось скомпрментуєте, відкриєте всі воєнні тайни - у кого випросили, за скільки, хто свічку тримав і т. д . Потім будете розкаюватись, бо хтось тою секретною інформацією скористаєттся, а потім ше копня дасть. А прозріння уже на підході - і чого я такий дурний / дурна / був ? Можете зостатись при бубнових інтересах, бо той хто перший встав, той штани вбрав !
Лучанин до Для нєпонятлівих Показати IP 14 Лютого 2020 16:16
Ти з своїм селом нарахувало у Луцьку 200000 мешканців?
До Лучанин Показати IP 14 Лютого 2020 17:28
Я тобі вдячний, що із змістом коменту ти погодився ! Ти тільки проти арифметичної неточності. Дійсно, у Луцьку не 200 тис. мешканців, а 217 тис. Я свідомо і дипломатично так поступив, щоби вже не зовсім і з першого разу добити в своїй дурі таких як ти за&ранців - міщан - базарників ! Хочеш бути розумним - їдь до міста. Хочеш бути мудрим - їдь у село !
Роман Показати IP 14 Лютого 2020 17:44
Треба було під час мітинга муніципалам знести нарешті цей ринок!
Ввв Показати IP 14 Лютого 2020 19:51
Хочу ділянку в парку... Поставлю..кіоск..поліція з народом...
Базарникам Показати IP 15 Лютого 2020 13:35
Базарна нечисть - геть з України!!!
Досить. Показати IP 15 Лютого 2020 15:40
Будьте толерантніші до всіх людей,добріші,виваженіші у висловлюваннях,бо коли у вас чи ваш рідних з'явиться якась невиліковна хвороба(РАК),то не питайте у Бога:"За що?"
Андрій Показати IP 16 Лютого 2020 16:47
Є рішення суду що незаконні контейнери? Міськрада Луцька зловживає службовим становищем
Хаха Показати IP 16 Лютого 2020 19:49
Саме головне, що призначення ділянки на Новому ринку під Торговий центр. Люди, вдумайтесь, під Торговий центр, а під ринок. З таким самий успіхом можна переселяти всіх підприємців з нового ринку, бо ніякого торгово центру там і в помині немає... Якось так... От так і живемо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus