USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Берег Стиру в Луцьку забруднюють будівельним сміттям

12 Березня 2021 20:16
Невідомі в селі Рованці Луцького району вивозять будівельне сміття на берег Стиру та скидають його у річку. Про це Суспільному.Волинь розповів лучанин Павло Романюк.

Чоловік знаходив залишки будматеріалів вздовж русла річки Стир від вулиці Дубнівської до Луцького замку. Навпроти центрального пляжу Луцька – територія села Рованці Боратинської громади, а у меліоративному каналі – звалище із будматеріалів та побутових відходів.

У кількох десятках метрів від Стиру ведеться будівництво. На одному з об’єктів робітники заливають фундамент для гаража. Будівельник Микола каже: хто возить будівельний непотріб до річки – не знає. Запевняє, що вони сміття спалюють, у них все чисто.

Поліцейський офіцер Боратинської громади Сергій Токарський розповів, що з повідомленнями до поліції про залишки будматеріалів у Рованцях ніхто не звертався. Цього разу з такою проблемною на лінію «102» звернулися вперше. Сергій Токарський виїхав на місце події, сміття сфотографував, усе задокументував належним чином. Зібрані матеріали має передати до Держекоінспекції.

Станом на 17 годину будівельне сміття біля берега річки Стир прибрали робітники комунальної служби Боратинської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джек Показати IP 12 Березня 2021 21:36
Цікаво шо на ньому хочуть побудувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus