USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Сезон відпочинку - сезон сміття у Гаразджі

28 Червня 2017 09:29
Купи сміття залишають за собою відпочивальники у селі Гаразджа.

Про це повідомив Юрій Тонконоженко у Фейсбуці.

"Почався сезон відпочинку, кожен намагається знайти прохолодне місце - на водоймах, в лісах і навіть кущах.

У мешканців Луцька завжди виникає питання - куди поїхати на вихідні. Сьогодні був у селі Гаразджа - жах!!! Ми ще хочемо в Європу? Сміття, пластикові бутилки, пакети, стаканчики тощо.

Найцікавіше, що деякі відпочивальники вважають себе культурними та збирають сміття в пакети, які залишають на місці. Питання: хто за Вас їх винесе?" - йдеться в дописі.

Він закликає прибирати за собою, адже "все починається з себе".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олекса Показати IP 28 Червня 2017 09:54
Не вірю . Це не ми .Це не Українці. Ми висококультурна нація. Ходимо у вишиванках і знаємо народних пісень. То явно іноземці.
Петро Показати IP 28 Червня 2017 13:21
Хіба тільки там відпочиває високохультурна бидлота? Всі узбережжя водойм і ліси ними "помічені". А в Європі за недопалок штраф в 500€! Може хто чув як хоч одну свиню в нас оштрафували? ("взяти" з десяток "нєвзірая на рила", решта навчиться прибирати). А ще в місцях масового відпочинку на виїзді потрібні смітники, не у всіх є можливість везти своє сміття в місто.
Анонім Показати IP 28 Червня 2017 13:48
Дійсно це дуже серйозна проблема, яку ніхто не хочу вирішувати на заканодавчому рівні. Всім подобається жити в лайні.
лучанин Показати IP 28 Червня 2017 17:57
Часто їздив в Гараджу купатись ,Там біля табору де відпочивають діти віруючих є маленька водойма.недавно приїхав а там замок.Діти завжди лазили по літаку що напіврозкурочений поруч з водоймою.Вода чиста і маленька рибка клює.Дитині радість.А тут дивлюсь все обнесено забором ,зі сторони дачних масивів теж огорожено.все, Що дитині казати,він нерозуміє що все викуплено.А на нас вони чхали.Купайтесь у ванні дома.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus