USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Біля кільця у Луцьку облаштують зливову каналізацію

25 Жовтня 2023 15:39
Після завершення ремонту кільцевої розв’язки біля РЦ «Промінь» у Луцьку підтоплення пішохідних переходів не відбуватиметься.

Про це повідомили у міськраді.

«На численні звернення громадян щодо підтоплення пішохідних переходів біля РЦ «Промінь» повідомляємо, що поточний ремонт кільцевої розв’язки ще не завершений. Проведено роботи з вкладання асфальтного покриття, встановлено бордюри, влаштовано острівок безпеки», – йдеться у повідомленні.

Нині ж, за словами директора департаменту ЖКГ Миколи Осіюка, підрядна організація проводить роботи з влаштування зливової каналізації на виїзді на кільцеву розв’язку з проспекту Василя Мойсея. До кінця тижня такі ж роботи буде проведено й на виїзді з проспекту Президента Грушевського, де під час сьогоднішніх сильних опадів відбулося підтоплення пішохідного переходу.

Микола Осіюк наголосив, що є певні технологічні процеси і їх треба дотримуватися.

Читати ще: Одна сторона заблокована: у Луцьку затопило проспект Відродження. Фото

Поточний ремонт кільцевої розв’язки біля РЦ «Промінь», за сприятливих погодних умови, планують завершити до кінця наступного тижня. Підрядна організація має ще завершити роботи з асфальтування, влаштування інженерних мереж та нанесення розмітки.

Як запевнив директор департаменту ЖКГ, після завершення усіх робіт затоплення пішохідних переходів та самої кільцевої розв’язки не відбуватиметься.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 25 Жовтня 2023 15:54
на Відродження вже зробили каналізацію.
123 Показати IP 25 Жовтня 2023 16:28
І під мостом , на Дубнівській теж.
Отакої Показати IP 25 Жовтня 2023 18:28
Всі дивилися на нас і "офігівалі".Асфальт,а потім зливова каналізація-це треш...влада лай...і це факт.
Вася з Побєди Показати IP 25 Жовтня 2023 18:40
Нема базара ! Якшо вже Оксіюк запевнив, а то пацик чоткий, то всьо жілізно - значить не затопить, зуб дає !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus