USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля луцького базару запрацювала платна парковка. Поки оплата лише готівкою

12 Травня 2022 20:02
У Луцьку біля Центрального ринку з 12 травня запрацював новий комунальний паркувальний майданчик.

Послуги – платні, вартість години стоянки – 10 гривень. Розрахуватися у паркоматі нині можна лише паперовими грошима, розповів Суспільному директор підприємства «АвтоПаркСервіс» Олег Бахтай.

Впровадження додатку для оплати стоянки в міській раді анонсували в грудні минулого року. Коли він запрацює – Олег Бахтай не знає.
«Із часом запрацює мобільний додаток, і люди зможуть через телефон здійснити оплату. Можна тоді буде заплатити з допомогою інтернет програми «СмартЛуцьк» так і за допомогою СМС повідомлення», – розповів керівник комунального підприємства.
Наразі на в’їзді на парковку стоять дорожні та інформаційні знаки, на виїзді термінал.
Водій Вадим не зміг оплатити стоянку, чоловік каже: дрібних грошей немає.
«У мене зараз 10 грн немає, є 500 і 100. Банкомати по 10 грн не дають. Здачі мені тут не дадуть», – говорить водій.

Як розповів охоронець-паркувальник Артур Раткевич, працівники парковки не мають права брати гроші з водіїв у руки. «Я лише допомагаю людині ввести дані, а гроші людина повинна вносити сама, бо будуть стояти камери й це буде грубе порушення правил», – розповів паркувальник.
Після оплати чек потрібно покласти на панель машини під скло, аби працівники муніципальної варти не оштрафували водія за неоплачену парковку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
юрій миколайович Показати IP 12 Травня 2022 20:48
Як завжди готівка щоб підзаробити було як а міський бюджет то таке.
Микола Юрійович Показати IP 12 Травня 2022 21:25
А як там нащот наповнення обласного бюджету від видобутку бурштину ? Щось ні слуху, ні духу ! А як дають собі і міському бюджету раду інші парковки ?
Анонім Показати IP 12 Травня 2022 22:23
Покласти під скло. Поки чергу до оплати вистоїш, оплатиш, принесеш квитанцію, щоб покласти під скло, а вже є квитанція під двірником.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus