USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля луцької гімназії не встановлюватимуть обмежувач руху

19 Грудня 2016 21:00
Луцька міська рада відповіла на петицію з проханням встановити біля гімназії №4 ім. Модеста Левицького на проспекті Волі лежачого поліцейського, а також знак заборони зупинки та стоянки авто.

Відповідь опублікували 19 грудня на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Автори петиції мотивували своє прохання тим, що водії не дотримуються правил дорожнього руху, а школярі не бачать дороги з-за припаркованих авто у невідповідному місці. Як наслідок – численні аварії на цій ділянці.

У відповіді йдеться, що проспект Волі є магістральною вулицею. Відповідно до вимог п. 5.7 ДСТУ 4123:2006 на дорогах такого типу заборонено встановлювати елементи примусового зниження швидкості.

«Нерегульований пішохідний перехід біля КЗ «Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області» позначено дорожніми знаками «Пішохідний перехід», двічі на рік поновлюється дорожня розмітка, що позначає нерегульований пішохідний перехід. На підходах до переходу встановлено дорожні знаки «Діти». Для привернення уваги водіїв опори мережі зовнішнього освітлення біля переходу пофарбовано в жовто-чорний колір. В темну пору доби перехід додатково освітлюється ліхтарями», - йдеться у відповіді.

Крім того, відповідно до Правил дорожнього руху України забороняється зупинка та стоянка транспортних засобів на пішохідних переходах і ближче 10 метрів від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі. Тому, на думку міських чиновників, у додатковому встановленні дорожніх знаків, які забороняють зупинку та стоянку, не має потреби.

Чи дотримуються водії Правил дорожнього руху має встановити управління патрульної поліції в м. Луцьку департаменту патрульної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
----- Показати IP 19 Грудня 2016 21:07
А раніше не заборонялось ?
Лучанка Показати IP 19 Грудня 2016 22:13
От мудаки!!! Мене за минулий тиждень там двічі чуть не збили ! І це явно не батьки школярів,а синочки на татових машинах для яких правил і знаків неіснує! Вони їх просто не знають!!!
Перехожий Показати IP 20 Грудня 2016 10:55
Дебилы работают в МиськРаде...
Шурік Показати IP 20 Грудня 2016 19:18
"школярі не бачать дороги з-за припаркованих авто у невідповідному місці" а то нічого, що в основному авто, що промарковані біля школи, це авто батьків які привезли свої чада до тієї самої школи.
Андрій Показати IP 21 Грудня 2016 22:11
Там взагалі проблеми не було б,але мабудь педколективу школи все до дупи! Та школа має шаленний задній двір,чому не надати батькам можливість заїзду за дітьми на ту площадку???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus