USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Білорус їхав на Волинь на псевдо-«запорожці»

9 Вересня 2011 17:48
На українсько-білоруському кордоні, що в межах Ратнівського району, громадянин Республіки Білорус намагався провезти на Волинь авто «ЗАЗ» із фіктивними документами.
Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.
Порушник ніби відчував, що попадеться прикордонникам. Тому тривалий час стояв осторонь українсько-білоруського пункту пропуску. Лише під вечір зважився перетнути кордон.
Вартові пункту пропуску «Дольськ» одразу помітили нервову поведінку білоруса. А коли той почав підганяти прикордонників,мовляв,поспішає – ті вирішили перевірити достовірність документів на машину. Як з’ясувала перевірка, технічний паспорт на «запорожець» насправді належить іншому автомобілю.
На допиті білорус-порушник зізнався, що сподівався на неуважність прикордонників, які змушені за короткий термін оглянути велику кількість машин та людей.
До слова, цього ж дня прикордонники Сумського загону спільно з митниками у пункті пропуску «Бачівськ» виявили підроблене доручення на автомобіль марки «БМВ», яким мандрував через кордон громадянин Молдови.
В обох випадках складено протоколи про порушення митних правил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2011 01:46
Дійсно, білорус на ЗАЗі - підозріло! От якби на МАЗі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus