USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

«БІПА» – команда, яка бере від гри навіть те, що гра їй не дає», – Журжій про поразку «Старого Луцька»

28 Січня 2023 10:02
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій причиною поразки від «БІПИ» назвав провальну першу половину та погану гру його підопічних у захисті.

Про це йшлося на післяматчевій прес-конференції.

Баскетболіст «БІПИ» Святослав Товкач: «Сьогодні ми тільки приїхали потягом, десь були не в своїх кондиціях. Невпевнено розпочали гру, але в третій чверті дали ривок, який, щоправда, не змогли втримати. Лучани нас наздогнали, але добре, що ми змогли виграти. Хоча гра загалом для нас не дуже вдалася».
Головний тренер «БІПи» Вадим Пудзирей: «Луцьк дуже впевнено грає вдома, в них гарний склад. У нас сьогодні з‘явилося два нові гравці, яких ми намагаємося заграти. У нас була нестабільність в грі. В нападі місцями були непогані моменти, але в захисті була розслабленість. Не сподобалося, коли ми відігралися, але Луцьк нас наздогнав. Велика подяка лучанам за те, що вони грали до кінця. Нам потрібно буде розібрати наші помилки та налаштовуватися на кожен поєдинок».
Баскетболіст «Старого Луцька» Максим Дейна: «Була хороша гра, але програли через великі помилки в захисті, тому такий рахунок на табло. Я думаю, якби було більше віддачі і бажання в захисті та не програне кільце, в нас було би більше шансів на перемогу. Одеса забила все, що ми їм дозволили. Натомість самі важко набирали очки в нападі – десь через фоли, десь через складні кидки.
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Результат негативний. Хочу привітати «БІПу», яка займає другу сходинку в турнірній таблиці цілком закономірно. Це дуже хороша команда. Третій раз ми з нею зустрічаємося, і це така команда, яка бере від гри навіть те, що гра їй не дає. Вони вижимають з моментів майже все. Сьогодні була така ж історія. Я б розділив гру на дві частини. У першій половині ми дали Рябчуку спіймати свою гру, забити легкі очки, перші його трьохочкові – три з трьох. Взагалі сьогодні реалізація трьохочкових в Одеси становить 65% – це захмарний процент. Але вони забили з таким відсотком, бо це дав зробити наш захист. Сьогодні були і важкі м‘ячі. Але в першій половині дали лідерам набрати три очки. Ми повторюємо на тренуваннях, що коли даєш гравцю хорошого рівня набирати очки, він ловить ритм гри і потім демонструє іноді дива. Той же Рябчук метрів з дев‘яти забив трьохочковий. Тому перша половина була цілком провальна, але за рахунок перехоплень та агресивних дій ми залишилися у грі.
В другій половині ми вже самі стали менше забивати, третя чверть була сухою, але ми почати захищатися, демонструвати більш агресивні дії. Але як тільки ми починали підбиратися, в них знаходився агресивний гравець, який забивав не дуже логічні очки. Тому ми знову відкочувалися. Хоча хлопці один для одного робили непогані можливості. Але щоб заходити у клатч з «БІПОю», потрібно було реалізовувати ці можливості».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus