USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Благодійний фонд Ігоря Палиці подбав про ветеранів

24 Лютого 2012 19:04
Більшість пацієнтів Волинського госпіталю для інвалідів війни – люди похилого віку. Вони часто страждають на серцево-судинні захворювання. Медична установа нагально потребує сучасного електрокардіографа, який дозволить проводити цю процедуру якісно. Адже щороку у госпіталі лікуються понад 5 тисяч ветеранів.

Як зазначила директор благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко, візит до госпіталю – не випадковий. У госпіталі проходять лікування люди старшого віку , у яких дитинство, юність, молоді роки припали на воєнне та післявоєнне лихоліття - це інваліди війни, учасники бойових дій, ветерани УПА, афганці, вдови, діти війни , які мають інвалідність, члени сімей загиблих, – сказала Ніна Тарасенко. – І враховуючи те, що до благодійного фонду «Новий Луцьк» звернулося керівництво госпіталю з наболілими проблемами , зокрема, забезпеченням медичним устаткуванням з метою діагностики серцево-судинних захворювань, тому благодійники вирішили допомогти із придбанням кардіографа вітчизняної фірми-виробника «ЮТАС».

Оскільки таке обладнання дороговартісне, придбати його самостійно лікарі не можуть. Тож медики звернулися за допомогою до Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Ніна Тарасенко у присутності персоналу та пацієнтів госпіталю вручила головному лікарю госпіталю Тетяні Масіковій на благодійній основі сертифікат на отримання електрокардіографа. «Ми вирішили зробити подарунок всім вам», – зауважила директор фонду.

У свою чергу головний лікар Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни висловила вдячність Ігорю Палиці, засновнику благодійного фонду, за отриманий подарунок.

«Ми звернулися до благодійного фонду « Новий Луцьк» і не чекали, що вони так швидко відгукнуться,– мовила пані Масікова,– Щоб ми разом з вами, дорогі наші пацієнти , залишались добрими друзями. Кожен, хто тут присутній, знає, що може зробити електрокардіограму. Тепер ви будете отримувати обстеження на електрокардіографі, який подарував фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Лікування у госпіталі для пацієнтів - безплатне».


Нагадаємо, що благодійний фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» раніше подарував сучасні дитячі електрокардіографи медичним закладам міста - Луцькій дитячій міській поліклініці, пологовому будинку та Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанню. Цим самим домігся того, що електрокардіограма стала доступна всім, і зокрема, кожному маленькому лучанину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Луцццк Показати IP 24 Лютого 2012 19:09
Кардіограма в їхньому віці - основа для діагностики. Так що це обладнання необхідне
Валентин Показати IP 24 Лютого 2012 19:11
Ветерани нас захищали - і УПА, і Червоної Армії, тому ми повинні турбуватися про них у старості. Хто, як не ми?
ветеран Показати IP 24 Лютого 2012 19:27
дуже хотілося б мати апарат штучної нирки,у госпіталі.
-=Комуняка=- Показати IP 24 Лютого 2012 23:49
Черговий піар провладного депутата перед виборами (шкода лише що модератори видалять мій комент)
Андрій до -=Комуняка=- Показати IP 25 Лютого 2012 00:05
100%
_совок_ до -=Комуняка=- Показати IP 25 Лютого 2012 10:05
Ну а хто заважае робити "піар" не провладним кандидатам, як ти кажеш, перед виборами? Тільки бла-бла-бла? :) Всі це розуміють, але одні щось роблять, а інші ...???
alkan Показати IP 25 Лютого 2012 01:13
цирк для бідних
*** Показати IP 25 Лютого 2012 09:53
дешевий такій аппарат вартує 500 дол., дророгий дванадцятиканальний - 3000 дол. який подарували? на фоні придбання нерухомості (наприклад ЦУМу) це якось дрібненько виглядає.
Soldier of fortune Показати IP 25 Лютого 2012 12:14
А де мій комент? Цензура однако.
-=Комуняка=- Показати IP 26 Лютого 2012 00:07
А ще - апарат вартуЄ в пару разІв менше, НІЖ РОЗМІСТИТИ ІНФУ ПРО БЛАГОРОДНИЙ ВчИНОК народного обранця, якого ніхто не знає в ЗМІ.
ролор Показати IP 26 Лютого 2012 09:45
Заворушилися майбутні тушки,а ще Івахів,Мартинюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus