USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Блогеру, який влаштував гучну вечірку в День пам'яті жертв Голодоморів, загрожує 17 тис. штрафу

30 Листопада 2021 11:06
У Львові зачинили Будинок вчених, де відбулася скандальна еротична вечірка. У суботу там святкували день народження інстаграм блогера Олександра Заліско.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Користувачі соцмереж неймовірно обурилися, бо все відбувалося у День пам’яті жертв Голодомору. Еротичні танці, конкурси, тости на столах – цих фото та відео в інтернеті вже не знайти, після резонансу блогери їх видалили.

Під відео люди написали, що поки компанія гучно святкувала, за 500 метрів зібралося чимало містян, які ставили лампадки і свічки.

За порушення карантинних вимог комісія з надзвичайних ситуацій призупинила господарську діяльність Будинку вчених, а на блогера поліція склала адмінпротокол. Погуляв він на штраф у 17 тисяч гривень.

Крім того, відомі українські бренди уже заявляють, що розривають з ним співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
555 Показати IP 30 Листопада 2021 12:39
людина святкувала день народження, що тут кримінального? зараз влада теж влаштувала для народу голодомор, а сама шикує - то чомусь ніхто її не штрафує і не здіймає галас
Шарій до 555 Показати IP 30 Листопада 2021 13:27
Що дозволено Юпітеру, то не дозволено бику. Штрафцвати за порушення карантинних вимог потрібно всіх, цей блогеродятел просто трапив під руку. Розвелося їх просто багато, куди не плюнь - в блогера трапиш
morpheus до 555 Показати IP 30 Листопада 2021 13:28
Так а до чого тут кримінал? 17 тис. штрафу може свідчити про те, що блогеру приписують порушення карантинних вимог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus