USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Близько 30 багатоповерхівок у Луцьку мають проблеми з гарячою водою через старі мережі

21 Січня 2020 11:25
29 житлових будинків у Луцьку мають проблеми з постачанням гарячої води. Причина – надання неякісної послуги ДКП «Луцьктепло» через застарілу мережу гарячого водопостачання.

Про це йшлося 21 січня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

На розгляд комісії винесли звернення ОСББ «Софії Ковалевської – 23» щодо вирішення проблеми постачання гарячої води до будинку №23 вулиці Софії Ковалевської.

Як пояснив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський, проблеми з забезпечення гарячою водою низки житлових будинків виникають у зв’язку з критичним станом мережі гарячого водопостачання. Тому зараз «Луцьктепло» надає неякісні послуги з забезпечення гарячою водою у 29 житлових будинках, зокрема й на вулиці Софії Ковалевської.

«Ми не можемо зараз забезпечити мешканців цих будинків гарячою водою, температурою більше 50 градусів, – сказав Іван Скорупський. – На жаль, на сьогодні ми більше вижати не можемо».

За його словами, аби лучани отримували якісні послуги, необхідно замінити труби мережі гарячого водопостачання та провести реконструкцію теплових пунктів.

Так, уже цього року «Луцьктепло» планує оголосити тендер, а самі роботи з заміни мережі має провести за рік-півтори.

Поки ж температурні показники не відповідають рекомендованим вимогам члени комісії рекомендували підприємству зробити перерахунок тарифів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus