USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Бодібілдер із Тернополя пройшов кваліфікацію на Olympia 2020. Фото

24 Жовтня 2020 17:06
Найсильніший культурист України, бодібілдер із Тернополя, переможець Winner of Musclecontest National Pro 2019, Arnold Classic і Mr. Olimpia Amateur, Arnold Europe 2017 і EVLS Prague 2017, Open IFBB Classic Greece 2018 Олег Кривий посів друге місце на турнірі NPC European Pro в категорії до 96 кілограм та отримав кваліфікацію на Olympia 2020.

Спортсмен показав неймовірний прогрес за останні роки.

Як розповів бодібілдер каналу GoB Channel, турнір, який пройшов усередині жовтня в Іспанії, йому дуже сподобався.

«Усі атлети, які приїздили на турнір, не мали ніяких проблем з тим, аби потрапити в Іспанію. Це велика заслуга організатора Еміліо Мартінеса. Наприклад, я прилетів до Іспанії за два тижні до турніру. Мій тренер із Іспанії і ці два тижні я тренувався під його керівництвом, і ми вже робили форму до змагань. На мою думку, цей турнір – приклад, зважаючи на ситуацію, яка зараз склалася у світі», – сказав Олег Кривий.
Та додав, що одержання кваліфікації на Olympia 2020 – це для нього головне. «Перше місце зайняв хлопець із моєї команди, мій товариш, з яким я тренувався останні два тижні. Я за нього радий. Це боротьба. Турнір, до якого ми готувалися і до якого особисто я готуюся, – це Mr. Olimpia, який проходитиме 16-20 грудня в США. На нього я спрямую всі свої сили та можливості й там покажу свою найкращу форму та те, на що здатен. І вже судді вирішать, чи я гідний вищого місця, ніж на минулорічній Олімпії (де посів 13 місце, – ВН)», – анонсував культурист.
Довідково:

Містер Олімпія (Mr. Olympia) – титул, яким нагороджується переможець конкурсу з культуризму Joe Weider's Olympia Weekend. Це найпрестижніший міжнародний конкурс з культуризму, який проводиться щорічно Міжнародною федерацією бодібілдингу та фітнесу (IFBB). В конкурсі мають право брати участь тільки культуристи-професіонали, що отримали карту професіонала, здобувши перемогу у визначених аматорських змаганнях із бодібілдингу.

Найвідоміший Містер Олімпія – Арнольд Шварценеггер, який є семикратним чемпіоном. На його честь назвали кваліфікаційні змагання Olympia Weekend – Arnold Classic.

Фото – зі сторінок Олега Кривого в соціальних мережах
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Джек Показати IP 24 Жовтня 2020 17:33
Чому не написали чи він в аматорах чи профі???І в якій вазі???
:) до Джек Показати IP 24 Жовтня 2020 18:31
Тож написано, що до 96 кг
! до Джек Показати IP 24 Жовтня 2020 18:33
прежде чем показать свой ... ум ? и умозаключение -прочитай всю информацию.
??? до Джек Показати IP 24 Жовтня 2020 19:19
Де ти бачив таких аматорів? Він явно не для себе на протеїнових коктейлях качався.
Аndrij Показати IP 24 Жовтня 2020 22:45
По нему анатомию учить можно. Всегда уважал бодиков, это адский труд!!!!!
Маруся Показати IP 25 Жовтня 2020 09:05
Трьохдверна шафа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus