USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Богдан Моторс» зриває поставки нових тролейбусів для Луцька

8 Жовтня 2021 15:19
Постачальник тролейбусів, які вже восени мали курсувати містом, у терміни не вкладається. Каже, усе – через карантинні обмеження.

Як пояснив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль, усі нові тролейбуси мали надійти до ЛПЕ ще на початку осені.

Читати ще: Плюс два: Луцьк отримав новенькі тролейбуси, які невдовзі виїдуть на рейси. Фото

З його слів, місто свої зобов’язання виконало повною мірою, проте поставка решти тролейбусів затримується.

«Графік поставок не такий, який мав би бути. З боку міськради всі розрахунки проведені, питання – до виробника. Постачальник це пояснює карантинними обмеженнями, мовляв, у зв’язку з цим вони не отримали вчасно всі необхідні запчастини, тому терміни поставки зірвані. Усі тролейбуси мали бути поставлені на початок осені. Тепер нам обіцяють до кінця року. Ми активно ведемо перемовини, щоб це все пришвидшити», – зазначив посадовець.

Нагадаємо, ще в квітні минулого року міська рада підписала контракт про постачання 29 нових тролейбусів з ДП «Автоскладальний завод № 1 АТ «АК «Богдан Моторс». Перші тролейбуси Луцьк отримав наприкінці жовтня минулого року, наприкінці січня цьогоріч місту передали ще чотири «Богдани», в середині лютого обласний центр Волині знову ж таки отримав чотири тролейбуси, а у червні – ще два.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Клава Показати IP 8 Жовтня 2021 15:27
Це була мутна затея з самого початку. Якість низка, місткість мала, навіть відстань між сідушками фронтальними така, що колені впираються в сколені сусіда навпроти ... Треба було закуповувати білоруськи "МАЗи 203 Т", низькопольні, великої місткості, надійні і перевірені часом в багатьох країнах світу , навіть у Київі та Львові !!! Поставка була б назавтра у повному обсязі..
Юрій до Клава Показати IP 8 Жовтня 2021 16:49
Сідай, з української мови, двійка!!! Піди граматику повчи, помилок купа " колені "
Клава до Юрій Показати IP 8 Жовтня 2021 17:00
За одну помилку двійку не ставлять !!!
Лучанин до Клава Показати IP 8 Жовтня 2021 17:22
Тобі не зрозуміти, що це ще замовлення для заводу, який знаходиться в цьому ж місті, і дає робочі місця, та податки які підуть в це ж місто..
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2021 16:00
Найшли в кого замовляти.
Юрій до Анонім Показати IP 8 Жовтня 2021 16:56
А в кого? МАЗа? Піднімають економіку інших держав, а свою? Не такий МАЗ і суперовий. Ціна вища, ремонт дорожчий... сумнівно.
Клава до Юрій Показати IP 8 Жовтня 2021 19:00
Він не суперовий - він надійний і доступний по цінах для мінусового українського бюджету ...
Анонім до Юрій Показати IP 9 Жовтня 2021 06:07
Він виключно дешевий. У всіх сенсах. Не більше, не менше.
Карантин Показати IP 8 Жовтня 2021 16:16
Хтось казав - "Проблеми індіанців вождя не хвилюють".
Підпільник Кіндрат Показати IP 8 Жовтня 2021 21:28
Боротьба за незалежність своєї країни починається із здорового націоналізму!
Сейшельський банкір до Підпільник Кіндрат Показати IP 8 Жовтня 2021 22:32
Розкажи краще про "здоровий націоналізм" директору заводу пану Свинарчуку-Гладковському, почесному консулу Сейшельських островів. Це просто "махровий" Сейшельський націоналіст. Стільки бабла вивести з України в Сейшели треба вміти !
Петро до Сейшельський банкір Показати IP 10 Жовтня 2021 11:33
Враховуючи що свинарчуки тільки "зіц-прєдсєдатєлі" (як Фукс) в імперії попрошенка.. Попрошенко перестав "кєрувать" і "Богдан" внезапно банкрот.. (,які там недопоставки коли гроші в офшорах..? CVID винний, ага.. .)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus