USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Богдана призначили главою Адміністрації президента

21 Травня 2019 20:19
Президент України Володимир Зеленський призначив главою Адміністрації президента свого радника з юридичних питань, юриста партії «Слуга народу» та одного із членів передвиборчого штабу Зеленського Андрія Богдана.

Відповідний указ був оприлюднений сьогодні, 21 травня, передає theБабель.

«Відповідно до частини третьої статті 106 Конституції України, враховуючи пункт 2 частини третьої статті 3 Закону України «Про державну службу» постановляю: Призначити Богдана Андрія Йосиповича Главою Адміністрації Президента України», — йдеться в указі.

Сам Богдан напередодні на брифінгу після консультацій президента із главами фракцій Верховної Ради заявляв про те, що Зеленський хоче призначити на цю посаду «людину з його найближчого оточення, якій він довіряє».

Раніше Богдан у коментарі theБабелю повідомляв, що хотів би бути головою Верховної Ради або генеральним прокуроромСоратник Зеленського Андрій Богдан хотів би очолити парламент або бути генпрокурором, «але планів немає». «Це мої філософські відповіді на ваші філософські запитання», — казав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 21 Травня 2019 20:21
Нові лиця у владі)))
До анонім Показати IP 21 Травня 2019 22:00
Та вони ж люстровані...
Олена Власюк Показати IP 21 Травня 2019 23:04
Адвокат Коломойсього . Правду людям!
А Показати IP 21 Травня 2019 23:08
Треба крім закону про криміннальну відповідальність за незаконне збагачення ще закон подібний про безпідставне необгрунтоване підняття цін на продукти, ліки тощо. Рада прийняла закон що держава не вмішується в розмір цін. Що то тоді за держава в якій можна так обмахлачувати людей цінами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus