USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Будинок очільника КП «Волиньприродресурс» обшукують

17 Січня 2019 11:32
У помешканні депутата Волинської обласної ради, очільника КП «Волиньприродресурс» Василя Столяра у селі Лище Луцького району 17 січня відбуваються обшуки.

Біля будинку знаходиться декілька автомобілів, один з них на іноземній реєстрації. У дворі ходить невідомий чоловік, який не представився, лише заявив, що тривають слідчі дії.

Відомо, що самого Василя Столяра в помешканні немає, правоохоронців зустріла вдома його дружина з грудною дитиною.

Нагадаємо, цього ж дня у приміщенні облради працівники столичної СБУ здійснюють обшуки щодо комунального підприємства «Волиньприродресурс». Про такий можливий розвиток подій раніше повідомив керуючий справами виконавчого апарату Волинської обласної ради Дмитро Дубняк. Як йшлося у його заяві, Порошенко дав команду силовикам залякати Волинську обласну раду і волинян, провести обшуки та відкрити кримінальні впровадження щодо комунальних підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
читач Показати IP 17 Січня 2019 11:47
Якщо їдуть так з обшуками то хай і до "своїх" їздять і всіх перевіряють!!! задовбали зі своєю політикою! Інші живуть шикарно покрали в державі і їхні жінки зараз магазини салони і тд відкривають власники багатьох квартир то чом їх не перевіряють???????????????????????
ххх Показати IP 17 Січня 2019 13:12
Непоганий маєток!!!
Яхт Показати IP 17 Січня 2019 17:26
Ага і машини дивлюсь такі елітні
Олександр до Яхт Показати IP 20 Січня 2019 12:26
Де ви там елітні машини побачили? Читайте уважніше, це машини слідчих,що обшукували. Цитата - Біля будинку знаходиться декілька автомобілів, один з них на іноземній реєстрації. У дворі ходить невідомий чоловік, який не представився, лише заявив, що тривають слідчі дії. Машини стоять за огорожею

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus