USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На замовлення Порошенка столична СБУ обшукує КП «Волиньприродресурс». Оновлено

17 Січня 2019 09:56
У Волинській обласній раді – обшуки на замовлення Президента України Петра Порошенка.

17 січня у приміщенні облради працівники столичної СБУ здійснюють обшуки щодо комунальних підприємств, зокрема щодо КП «Волиньприродресурс».

Про це розповів старший слідчий слідчого управління СБУ Павло Чурсін. Жодних подробиць він не повідомив, посилаючись на таємницю досудового розслідування.
Згідно з ухвалою Печерського районного суду міста Києва, прокурори та слідчі отримали дозвіл на вилучення будь-яких матеріалів, пов'язаних з діяльністю КП «Волиньприродресурс».
Нагадаємо, про такий можливий розвиток подій раніше повідомив керуючий справами виконавчого апарату Волинської обласної ради Дмитро Дубняк. Як йшлося у його заяві, Порошенко дав команду силовикам залякати Волинську обласну раду і волинян, провести обшуки та відкрити кримінальні впровадження щодо комунальних підприємств.

«Сьогоднішні обшуки в облраді – це черговий тиск на роботу «Волиньприродресурсу». Відбуваються слідчі дії за участю працівників СБУ у Волинській та Київській областях.

Згідно з ухвалою суду вилучаються документи, зокрема оригінали рішень, протоколів, копії інших документів.

Ми працюємо прозоро, надаємо усі документи відповідно до рішення суду», – повідомив у коментарі Дмитро Дубняк.

Раніше Волинська обласна державна адміністрація подала позов до суду про скасування рішення Волинської обласної ради про обласний бюджет на 2019 рік. Ймовірно, таким чином Олександр Савченко намагається відтягнути процес прийняття та затвердження бюджету задля досягнення цілей майбутньої передвиборчої кампанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Чому нервувати Показати IP 17 Січня 2019 10:12
До мене також на приватну фірму ходили з обшуками,але якщо я знав що у нас все нормально з документами і з роботою то і не переживав..
мо до Чому нервувати Показати IP 17 Січня 2019 10:23
А вони й не переживають, але такими методами президент не прибавить собі плюсів
Коля Показати IP 17 Січня 2019 10:33
Ще гірше як після Януковича!Тільки приїхав президент і вже почалися маски-шоу! Влада з людьми не рахується. Там, де корупція ніхто нічого не робить, "їхні" при владі без освіти або освіта русского мира и нічого все по Закону?! Скільки ще таке буде продовжуватися?
Сусід до Коля Показати IP 18 Січня 2019 22:53
Коли Янукович приїзджав в Луцьк все місто було перекрито. Проїхати було не можливо. А тут ніхто і не помітив, що Президент приїхав :) Звичайний будній день :) Так що не все так погано!
Правдоруб Показати IP 17 Січня 2019 10:54
Дурня досить налякати а помилки він наробить сам, що і спостерігаємо в діях президента.
Знаток Показати IP 17 Січня 2019 11:12
Звертаю увагу на дату на ухвалі, до чого тут приїзд порошенка? Де 20 грудня, а де 15 січня.
Пеця до Знаток Показати IP 17 Січня 2019 11:27
Все було заплановано на перед.
Петро Показати IP 17 Січня 2019 11:13
Мда, згідно Ухвали відомого Печерського суду, СБУшники можуть забрати усю техніку з Волинської обласної ради (Київський м-н,9), а не тільки те що належить КП,в тому числі у всіх хто там працює (на місці неможливо встановити, чи є на техніці інформація щодо злочину, чи ні). Ну а в КП взагалі все, що в них є, а як далі йому працювати нікого не хвилює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus