USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Була з дитиною в сумнівній компанії. Подробиці побиття жінки у Луцьку

16 Червня 2021 15:39
Чоловік, який побив до втрати свідомості жінку на вулиці Конякіна – її співмешканець. А сама вона зв’язалася з поганою компанією і постійно брала туди з собою малолітню дитину.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 14 червня, на вулиці Конякіна в Луцьку чоловік побив жінку, її госпіталізували. Як повідомили очевидці – на обличчі потерпілої «не було живого місця», а саму її доправили в реанімацію.

До слова, пригода сталася не за місцем постійного проживання жінки. Відомо, що інцидент трапився в сусідньому будинку, де вона перебувала в одній із квартир із сумнівною компанією.

Тілесні ушкодження наніс їй співмешканець, який, начебто, хотів забрати її звідти. Він – підприємець на місцевому ринку, а на зустріч з поліцейськими прибув уже у супроводі адвоката. В квартирі за місцем їх проживання проводилися обшуки.

Крім того, очевидці повідомляють, що потерпіла брала з собою свою малолітню дитину, яка, ймовірно, стала і свідком конфлікту. До слова, в квартирі, де трапилася подія, часто відбуваються гулянки, а сусіди підозрюють, що там ще й вживають наркотики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Цукер Показати IP 16 Червня 2021 15:53
А! тоді все норм
Жанін Показати IP 16 Червня 2021 16:20
канєшна, чоловіка тоді оправдати, а жінку наказати за таке!
Настя Показати IP 16 Червня 2021 21:25
Ну да, відправив в реанімацію, нічого собі забрати хотів, яка різниця хто і де з ким був, і що вони там робили, людина в реанімації У КОМІ (як повідомляють інші джерела) а які будуть наслідки після коми? Да , давайте її тоді осудим в комі заочно , а його відпустим , нехай шукає собі іншу співмешканку - жертву і її відправляє своїми ,,добрими намірами і діями,, у кому...під придлогом - яж хотів її забрати додому, норм методи у нього.
Свідомий Показати IP 19 Червня 2021 08:35
Нелюди задумайтесь будь-ласка
Олена Показати IP 21 Червня 2021 04:22
Не шановна редакція! Ніколи не читаю подібних новин, але.... Ви не в праві писати чутки, тим паче, що то є цілковитим наклепом. Слідчі дії проведені. Свідки допитані. І не соромно клацати ось таке? Візьміть того Ваню собі додому і тіштеся. Виправдати злочинця і облити брудом жінку, ось кредо Вашої редакції? Ні сорому, ні совісті, нічого святого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus