USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Братів-бурштинників, які захопили поліцейських у Луцьку, відпустили, - ЗМІ

26 Листопада 2017 09:57
Чоловіків, яких у вересні затримали у Луцьку в підпільному цеху з обробки бурштину, і які при цьому погрожували правоохоронцям убивством з використанням вогнепальної зброї і захопили в заручники працівника поліції, не взяли під варту.

Про це повідомляє «Під прицілом».

Нагадаємо, підпільних бурштинообробний цех

громадяни віком 30 та 25 років облаштували у зйомній квартирі. 28 вересня близько 11 години в будинку на вулиці Огієнка в обласному центрі відбулася операція з їх затримання.

Хлопці не розгубилися, і,погрожуючи вбивством, з використанням вогнепальної зброї (карабіну «Сайга», пістолету марки «Форт»), вчинили опір працівникам правоохоронного органу, які виконували свої службові обов’язки, захопили в заручники працівника поліції, з метою спонукання вчинення іншими працівниками правоохоронного органу залишення приміщення будівлі.

Після приїзду адвоката правоохоронці провели санкціонований обшук під час якого, зокрема, вилучили бурштин, станки для його обробки, комп’ютер, мобільні телефони, набої, гроші, карабін та пістолет травматичної дії «ФОРТ-12 РМ», якими лучани погрожували правоохоронцям.

Двоє відчайдухів виявились рідними братами, які заробляють на бурштині. Попри те, що хлопці чинили опір правоохоронцям, їх навіть не взяли під варту.

До слова, бурштинова лихоманка на Волині та сусідній Рівненщині триває вже кілька років і все це нелегально. За сонячний камінь розгорнулася справжня війна, проте вивести його видобуток на законний рівень досі не вдалося. Якщо лише за один день у місті виявили 200 кілограмів бурштину, то можна лише уявити, яка лише космічна кількість цього каменю була незаконно викопана та вивезена з області за останні два роки. Тим часом два центнери бурштину та вилучені для його обробки станки правоохоронці оцінюють у понад мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Льоня Показати IP 26 Листопада 2017 10:22
ото є наша влада і поліція зокрема. засцяними шматами їх гнати треба !!! нормальні поліцейськи за таку зухвалість пр**ли б як скажених собак при затриманні і край усьому, а тепер продажний адвокатишка буде кишені грошима напихати, а покидькі - дулі крутитимуть!
приют 11 Показати IP 26 Листопада 2017 12:01
Бей,воруй,е..и гусей! Слава украинской фемиде!
льоні голубкову Показати IP 26 Листопада 2017 14:08
Поки держава не наведе порядок - нічого не вийде... неважно брати чи сестри
Брат2 Показати IP 27 Листопада 2017 02:28
Брати ви красавчикі захищаєте своє до кінця!!!Одне слово молодці!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus