USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Був злий: 12-річний учень влаштував стрілянину в школі

18 Жовтня 2021 10:53
У Росії вранці 18 жовтня сталася стрілянина у школі. 12-річний хлопець прийшов на заняття із батьківською рушницею, тому що розізлився на однокласників і вчителів.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на телеграм-канал 112.

Випадок стався у селищі Сарс поблизу Пермі. У соцмережі одразу ж з’явилися фото і подробиці з місця події.

Як повідомляють у телеграм-каналі, стрілянину влаштував 12-річний хлопець. Він поцупив у батька рушницю «Сайга» і, не ховаючи, прийшов у школу. Першою, кого він зустрів, була його сестра. Дівчинці він наказав іти додому. Далі він почав стріляти: влучив лише у двері і стелю.
Поговорити з шестикласником-стрільцем вийшла директорка школи. Саме їй вдалося вмовити хлопця скласти зброю. Згодом у навчальний заклад приїхала поліція.

Під час стрілянини є один постраждалий – хлопчик отримав поранення від скалок скла, у яке вистрілив школяр.

Поліції шестикласник пояснив: хотів розібратися з однокласниками і вчителями. Вночі йому начебто приснився Бог, який підказав, що робити.

Хлопця у школі характеризують позитивно. На обліку він не стояв, родина у нього благополучна.

Нагадаємо, вранці 20 вересня в Росії у Пермському державному університеті сталася стрілянина. В результаті стрілянини шестеро людей загинули, ще 29 – постраждали.

Злочинця, 18-річного Тимура Бекмансурова знешкодив молодший лейтенант Калінін. При затриманні він стріляв у нього вісім разів.

При собі у нападника знайшли рушницю Huglu Atrox Pump, патронтаж, 100 патронів та сумку з документами.

Стрілок тривалий час планував напад, збирав гроші на рушницю та ретельно готувався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 18 Жовтня 2021 11:50
Мальчик может поехал крышей.но есть же правила хранения оружия.... Директору школы респект.выйти на неадеквата с сайгой. смелая женщина.настоящий руководитель в школе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus