USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Билися до кінця: «Старий Луцьк» поступився «БІПІ» та побореться за бронзу. Фоторепортаж

16 Травня 2021 09:25
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» не зумів обіграти одеську «БІПу» у вирішальному матчі за вихід до фіналу, поступившись з рахунком 65:82. Тож у серії за третє місце лучани зіграють з криворізьким «Кривбасом».

Рахунок у матчі відкрив капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук, влучивши з-за дуги. Лучани потрохи нарощували перевагу, адже у першій чверті в них «летіло» здалеку: один трьох очковий влучив Федчук, також «трьохи» забивали Унгурян та Швагринський. Проте одесити не набагато відпустили господарів майданчику у рахунку, програвши першу десятихвилинку лише з різницею у чотири очки – 20:16.
«Старий Луцьк» розпочав другу чверть ендваном від Глушка, однак перша її половина була не надто результативною – за шість хвилин команди спромоглися набрати лише 13 очок на двох. Ближче до закінчення першої половини гри одесити зуміли відірватися на 4 очки. Після тайм-ауту лучани зрівняли рахунок, але баскетболісти з берегів Чорного моря знову увімкнулися та виграли першу половину з рахунком 29:37.
Третя чверть виявилася дуже рівною, проте краще її розпочали одесити: Фурс влучив з-за дуги, а Загреба забив ефектний данк. Але, попри дальні влучання Федчука та активність Коцька наприкінці чверті, наблизитися у рахунку «Старий Луцьк» так і не зумів – 50:58.
У фінальній десятихвилинці роль лідера на себе узяв Коцько, який щоразу намагався іти у свої фірмові проходи. Але максимум, на що спромоглися лучани, це скоротити відставання до -5. Далі гості почали розривати захист «Старого Луцька» та в підсумку святкували закономірну перемогу і вихід у фінал – 65:82. Незважаючи на поразку, вболівальники «Старого Луцька», які сьогодні вщент забили зал ОДЮСШ, нагородили гравців оваціями, адже ті доклали усіх зусиль.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Володимир Коцько, забивши 19 очок.

Попри поразку, сезон для «Старого Луцька» не завершився, адже лучани зійдуться з «Кривбасом» у серії за третє місце.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus