USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Час для змін: Залужний та Зеленський обговорили оновлення в керівництві ЗСУ

8 Лютого 2024 18:24
Президент Володимир Зеленський провів зустріч із головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним та подякував за два роки роботи.

Про це вони повідомили у своїх телеграм-каналах.

«Зустрівся з генералом Валерієм Залужним. Подякував за два роки захисту України. Обговорили, якого оновлення потребують Збройні сили України. Обговорили також, хто може бути в оновленому керівництві ЗСУ. Час для такого оновлення – саме зараз. Запропонував Валерію Федоровичу й надалі бути в команді. Обов'язково переможемо! Слава Україні!» – написав президент.

«В перші найскладніші дні Великої Війни ми вистояли проти підлого та сильного ворога. Вистояли разом. Наша битва триває і щодня змінюється. Завдання 2022 року відрізняються від завдань 2024 року. Тому усі повинні змінитись та адаптуватись до нових реалій також. Щоб перемогти теж разом», – написав Залужний.

Читати ще: Залужний назвав три основні цілі на цей рік у війні з РФ

Він додав, що між ним і Зеленським відбулася важлива та серйозна розмова. Було ухвалено рішення про необхідність зміни підходів та стратегії.

«Вдячний усім, хто поруч. Команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України. Я пишаюсь кожним та кожною в Збройних силах України, які захищають майбутнє наших дітей. Усіма солдатами, сержантами та офіцерами. Схиляю голову перед усіма, хто віддав своє життя за Україну і свободу. Пам’ятаємо і помстимося за всіх. Українці обовʼязково переможуть. Слава Україні!» – йдеться у повідомленні Валерія Залужного.

Читати ще: У мережі розігнали новину про нібито звільнення Залужного: у Міноборони відреагували

Міністр оборони Рустем Умєров також повідомив, що ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва Збройних сил України.

Наразі указу Зеленського щодо кадрових рішень в керівництві ЗСУ на сайті президента немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 8 Лютого 2024 18:31
не ЗСУ оновлювати ,в владу..
скептик Показати IP 8 Лютого 2024 18:40
жест Залужного із двох пальців - це натяк на обрізання ?
Правда Показати IP 8 Лютого 2024 20:14
Пішов відлік до "їхньої" перемоги. Питання було вирішено давно. Хто не сховався готуйтеся стати живим щитом недолугого - тактик Сирський під Бахмутом уже себе проявив.
Правда Показати IP 8 Лютого 2024 20:51
маряша безкутна вже давно готувала суспільство і ЗСУ до такого рішення,відпрацьовуючи свої сухарі і вгамовуючи емоції виснажених українців,все по плану.От тільки по чийому?
ABC Показати IP 8 Лютого 2024 21:28
Зняти з посади досвідченого бойового Генерала у розпал бойових дій - це треба бути зовсім неадекватним. Краще було би замінити президента.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus