USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Часи змінюються, цінності незмінні: на Волині активно працює сучасне фермерське господарство

21 Травня 2022 07:22
На Волині працює сучасне фермерське господарство з органічного виробництва молока та молочної продукції. Підприємство уже більш як десятиліття постачає на український ринок органічну продукцію.

Особливим попитом користується молочна продукція, повідомляють у Волинській ОВА.

Сільськогосподарське підприємство провадить діяльність у двох основних напрямках: молочне тваринництво та рослинництво.

Підприємство має сертифікат «Органік стандарт». Адже завдяки впровадженню на підприємстві сучасних технологій та суворому контролю на всіх етапах виробники досягнули найвищих показників якості та смаку продукції, яка користується великим попитом.

На підприємстві ланцюг створення органічного продукту починається у полі, де вирощують зерно для корму тваринам і на продаж. На 960 гектарах ростуть різні зернові культури: жито, пшениця, ячмінь, кукурудза, овес, гречка, а також бобові – вика і горох.

Для великої рогатої худоби на підприємстві обладнано корівники з боксовим утриманням та глибокою підстилкою й окремий телятник. Є також сучасний доїльний зал без доступу повітря й людських рук. Свіже молоко автоматизовано переливають, охолоджують і перевозять на переробку. Показники якості постійно перевіряють у власній спеціалізованій лабораторії.
Серед широкого асортименту, який пропонує виробництво, шість видів твердих і розсільних сирів, натуральний йогурт та йогурт смаковий із сезонними ягодами, солодковершкове масло, кефір, сир м’який, пастеризоване молоко різної жирності і сироватка.

Окрім того, підприємство займається й виробництвом гречаної крупи, меду.

Читати ще: Аграрії розраховують на максимальний результат: на Волині завершується посівна

Днями начальник управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Юрій Горбенко відвідав підприємство та ознайомився з його роботою.
Важливо, що всупереч воєнному стану та перешкодам, які принесла війна, цей аграрний бізнес продовжує повноцінно працювати з дотриманням найсуворіших міжнародних органічних стандартів та є прикладом успішного розвитку підприємства, що постачає якісну, абсолютно натуральну та безпечну продукцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Уася Показати IP 21 Травня 2022 08:00
"сучасний доїльний зал без доступу повітря й людських рук" - як це "без доступу повітря"? Корови в аквалангах чи в скафандрах?
Ольга Показати IP 21 Травня 2022 12:56
Може й смачне,Але на мінімалку не докупишся, дуууууже вже дорого! Таке враження,що золоте те молоко
Влад Показати IP 22 Травня 2022 08:06
Яка назва підприємства? Не побачив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus