USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чехія заблокує угоду про асоціацію України з ЄС

22 Квітня 2012 13:03
Чехія не збирається ратифікувати Угоду про асоціацію України з ЄС, навіть якщо вона буде узгоджена і піписана.
Про це в інтерв’ю Deutsche Welle заявив міністр закордонних справ Чеської Республіки Карел Шварценберг, - пише УНІАН.
«Зараз ні. Я думаю, що в інший час – так, але не зараз. Пізніше», - зазначив Шварценберг на запитання, чи буде ратифіковано таку угоду.
Офіційна Прага не вважає, що на даному етапі Україна відповідає базовим політичним цінностям і правилам євроспільноти, таким як верховенство закону, демократія, розумне управління, громадянське суспільство. За словами Шварценберга, «Україна є однією з важливих країн Європи, але вона повинна пройти увесь цей важкий шлях євроінтеграції».
Також у Чехії сподіваються, що в Україні будуть створені рівні умови для всіх учасників майбутніх парламентських виборів 2012 року.
Карел Шварценберг був серед п'яти міністрів закордонних справ країн Євросоюзу, які нещодавно опублікували відкритого листа у The New York Times щодо стану демократії в Україні. Коментуючи цілі відкритого листа, чеський дипломат висловив сподівання, що стаття за його співавторства дала «відповідний ефект і стала поштовхом для прискореного розвитку демократії в Україні».
Справи відомих українських політиків Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та ще багатьох, які перебувають нині за ґратами в Україні, «викликають багато негативу», - повідомив він.
Він сказав, що не може коментувати судові процеси, але водночас застеріг: «У Європейському Союзі таке враження, що судова влада в Україні працює за політичним замовленням. Це робить неможливим майбутнє членство країни в ЄС».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 22 Квітня 2012 15:23
"Справи відомих українських політиків Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та ще багатьох, які перебувають нині за ґратами в Україні, «викликають багато негативу», - повідомив він." Правельно, а чого ми маємо страждати через таких? В усьому вина ЯНУКОВИЧА!!! Чого ми це маємо терпіти?! ЧОГО?! А Чехія правельно робить, я б теж так робила проти Укпаїни,якби не жила в ній...
Лучанин до Лучанка Показати IP 23 Квітня 2012 00:51
"А Чехія правельно робить, я б теж так робила проти Укпаїни,якби не жила в ній..." - а ви вже робите. Якщо цей ваш комент прочитають чинуші ще й з інших країн, то і від них чекайте те саме. А лозунг "Бандитам - тюрми" треба виконувати, тільки почергово. Спочатку ці, потім ті що їх і так далі. Всіх відразу не можна, бо тоді країна без населення залишиться! А власне я не можу зрозуміти тільки одного - чому ми сунемося до того євросоюзу? Не він нам потрібен, а його цінності, в першу чергу моральні, а тоді вже, я впевнений, ті європіоїди за нами бігати будуть. Але, нажаль, повинно пройти десь поколінь з п'ять...
тупий Показати IP 22 Квітня 2012 16:31
Лучанку - в Ліпіни. Чехи забули вже Руду Армаду і її "помоц", а також 68-й і радянських десантників. Кончені евро-гамасєкі...
Лучанка до тупий Показати IP 22 Квітня 2012 18:14
Не суди всіх по собі..., якщо ти там був і зараз є-це не означає,що всі такі...
alex Показати IP 22 Квітня 2012 18:09
куди ми пнемось? Кого хочемо там здивувати?.Кому, зі своїм багажем , ми там потрібні?
Pavel Показати IP 22 Квітня 2012 18:23
to тупий: Твій комент відповідає логіну. Чехи наразі сама розвинена країна з постсовдепії. Твої радянські "дисантники" зараз немають ні кола ні двора, а чеська вчитилька отримує ЗП в розмірі 15000 грн. Хоча до твого відома там дисанту в 1968 не було, а була танкова дивізія, яка тими ж танками давила простих студентів, які вже тоді боролись за свою незалежність.
AntiUkr Показати IP 22 Квітня 2012 23:19
Для Pavel. Ну знаток! Прикарпатский фронт (Генкрал-полковник Бисярин) в составе 4 армий -13,38,8 гвардейские танковые, 57 воздушная. Кроме того был центральный фронт куда вошли вч Прибалтийского во, ГСВГ,СВГ и в составе 11, 20 гвардейской, 4 гвардейской танковой, 37 врздушной. Т.е как минимум 8 армий не считая воинских частей Германии, Румынии, Болгарии. А ты- "танкова дивізія". Самый прикол - снабжение окупационных войск-США. Источник -Виктор Суворов "Освободитель"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus