USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через неякісне пальне волиняни з дітьми ледве доїхали додому

2 Березня 2018 15:08
Після заправки автомобіля на мережі АЗС WOG, що у Камені-Каширському, волиняни ледве змогли доїхати з дітьми додому до Ковеля. Водій каже, що через неякісне пальне, яке йому залили на WOG, дорогою в нього тричі глохнув двигун.

В редакцію звернувся волинянин на ім’я Володимир, який розповів, що вчора вранці заправив свій Фольксваген Транспортер фірмовим пальним MUSTANG від WOG та разом з двома дітьми та дружиною вирушив до Ковеля. Каже, що спеціально придбав «люксовий» варіант брендового дизеля MUSTANG, який на декілька гривень дорожчий за аналоги конкурентів, аби бути впевненим в якості. Проте поїздка ледь не обернулась лихом - дорогу додому долали близько двох з половиною годин, хоча, як правило, витрачають на неї не більше години.
«Тричі просто на ходу автомобіль глохнув. Спочатку біля Запруддя, потім перед Доротищем, а згодом і майже біля Ковеля – в Бахові. Схожих проблем в мене не виникало раніше, за автомобілем доглядаю, бо дуже часто їжджу ним за кордон, нещодавно пройшов техогляд. Але таке – вперше: добрих півгодини стояв на трасі, час від часу «калатаючи» стартером», - каже Володимир та додає, що це не найбільша з проблем. Адже, з його слів, через неякісне пальне, від якого заглохло авто, в небезпеці опинились діти, які їхали з батьками:

«На вулиці було -14 морозу, ми на трасі стоїмо, автомобіль швидко холоне і діти мерзнуть. Найбільше переживав тоді за них, біс з тою заправкою. Ледь не посадив акумулятор», - каже чоловік.

З його слів, щойно повернулись до Ковеля, то залили повний бак звичайного дизеля на іншій АЗС, після чого проблема з двигуном зникла так само спонтанно, як і з’явилася. Саме через це власник буса переконаний, що причина поломки була саме в пальному MUSTANG, яке йому залили на WOG.

«Зробив собі багато висковків з цієї історії. Так сталось, що часто їжджу закордон, заправляю авто і там, тому ніяких проблем не мав. Вирішив і тут не економити, залив дорожчого палива. Але як бачимо, висока ціна – не гарантує, що і якість буде аналогічною», - резюмує водій.

Зауважимо, що скарги на неякісне пальне від компанії WOG, співвласником якої є волинський нардеп-олігарх Степан Івахів – не рідкість. Волиняни обурюються не лише завищеними цінами на WOG, але й вкрай низькій якості пального, через які раз за разом у водіїв трапляються поломки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
МК Показати IP 2 Березня 2018 15:34
29,45 - ціна звичайного дизпалива. Ти їдеш з Каміня в Ковель і заливаєш в бус 10л. при темп. -14? Та ти алєнь!!! В чеку видно,що заправка була без дисконтної картки. Знову алєнь!!!
до мудрила до МК Показати IP 2 Березня 2018 15:48
читай що пише в чеку, алєнь!!! (паливо диз МУСТАНГ, для тебе, алєня, великими буквами написано) нахіба мати дисконт на ВОГ, якщо людина там не заправляється зазвичай?? шо скажеш "алєнь"?
Жека до МК Показати IP 2 Березня 2018 16:00
Алєнь, попередня оплата - талони.
FLk Показати IP 2 Березня 2018 15:36
Хто вс...вся-Івахів)))
Стапарікі Показати IP 2 Березня 2018 15:45
На фото зверху Фольксваген, а кермо від мерседеса.. Шо то тут не те... А вот заправка ВОГ - то дніще, не раджу нікому там заправлятись
Євробидло Показати IP 2 Березня 2018 15:56
Давно заправляюся бензом з Білорусії по 17.50 Грн..
Юрист Показати IP 2 Березня 2018 16:13
Герой програми також можливо заправляється по 17,50 :) Цікаво прослідкувати історію, водію якої державної установи виданий був талон на пальне, який потім опинився у водія Фольксвагена.
Мерс Показати IP 2 Березня 2018 16:13
У людей зараз є по 2-3 машини (я про бляхи і не тільки), то чого дивуватися на якому фоні чек сфотканий? Теж мені алігархи
123 Показати IP 2 Березня 2018 17:49
саме найгірше пальне у співвідношенні ціна-якість це на заправках ВОГ. Люди не запраляйтеся там і не мучте свої автомобілі
Правда Показати IP 2 Березня 2018 18:22
А що це секрет, що на карточках ВОГ давно побудували бізнес: одним їх дають примусово, а вони економлять і спробують на кілька гривень дешевше
Дядя Показати IP 2 Березня 2018 22:23
На брсм недоливають безбожно,заправщіци на заправці біля варшавкі безсовісні,кон*ені воровкі ,не заправляйтесь ні в якому разі
Анонім Показати IP 3 Березня 2018 02:09
Навіть не читаючи статті я був впевнений що це WOG:))))
лучани Показати IP 3 Березня 2018 08:28
Коли заправлятися по 10 літрів у баку конденсується багато води. Цю воду необхідно прибирати спецприсадками, або заправляти повний бак. При - 15 при справній машині, можна навіть на літій солярі їздити.
Микола Показати IP 3 Березня 2018 08:42
Заправився 10 л- Тричі просто на ходу автомобіль глохнув. Виходячи з слів водія він або залив в пустий бак і бензонасос підняв весь бруд і осад баку і як результат авто глохло. Або перед цією заправкою заливав в бак незрозуміло що і так само в двигун попало неякісне пальне. Я б був на стороні водія якби він на WOG залив повний бак і і відбувалась така ситуація. Тоді сміливо можна виставляти притензію. А так то ВИСТАВЛЯЙ ПРЕТЕНЗІЮ САМ ДО СЕБЕ. А пальне нормальне і заливають згідно лічильника не меньше.
Олег Показати IP 3 Березня 2018 10:31
Походу на тій заправці тільки цей бус заправився) Інакше вся траса стала б) П.С. звичайний дизель євро-5 на ВОГ зветься Мустанг, премімум називається Мустанг+. Раніше заправлявся на Шелл, після того, як в 20 градусний мороз запарафінилась солярка, яка мала би витримувати -32 перейшов на вог.
водій Показати IP 3 Березня 2018 14:55
Саме якісне пальне на укрнафті
Антон Показати IP 24 Березня 2018 10:46
Ніколи не замерзав після вог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus