USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Через підприємців центр Луцька ледь не опинився без електрики

12 Липня 2018 17:01
Через незаконно встановлений кіоск центр Луцька ледь не опинився без світла.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Споруда розташована на Центральному ринку.

Тиждень тому працівники ПрАТ «Волиньобленерго», замінюючи кабель, стикнулися із проблемою: на місці, де виявили розрив у герметичності кабелю, стоїть магазин.

Із власницею кіоску зв'язатися не вдалося, оскільки вона виїхала за кордон.

Директор «Волиньобленерго» Роман Рожило повідомив, що центральна частина міста отримує електрику саме через цей кабель, який був прокладений ще у 60-х роках минулого століття.

Без погодження з «Волиньобленерго» на трасі цього кабеля збудовані ряд кіосків. Працівники «Волиньобленерго» зафіксували пошкодження кабелю в двох місцях незаконно встановлених кіосків. Ліквідувати пошкодження не вдалося через неможливість зв'язатися з їхніми власниками.

«Якщо вийде з ладу ще один кабель, то у центрі Луцька не буде живлення» – підсумував Роман Рожило.

Перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад запевнив, що Волиньобленерго докладе усіх зусиль, аби не допустити знеструмлення.

Згодом, як зазначив Григорій Недопад, муніципальна варта спільно з представниками КП «Луцькі ринки» та Волиньобленерго склали відповідний акт і зламали замок незаконно побудованого кіоску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 12 Липня 2018 17:23
"Ліквідувати пошкодження не вдалося через неможливість зв'язатися з їхніми власниками." Дивна річ, коли власники ставили кіоски, вони не зв"язувались з ОблЕнерго, то чому ОблЕнерго, повинно зв"язуватись із власниками незаконних кіосків, які загрожують енергетичній безпеці?
скептик Показати IP 12 Липня 2018 17:57
сумніваюсь, що кіоски були встановлені без погодження з дирекцією ринку
Водовоз Показати IP 12 Липня 2018 19:12
Бред сивой кобылы!!!Вы сами подписали все разрешения ,где стоят киоски,за отдельную плату !!!Пол варшавки ,стоит на водогоне !!!Ну,ну,это еще аукнется,и все будут удивляться,как это предприниматели поставили свои киоски без разрешения!!!Лицемеры,СЛАВА 'вильной' УКРАИНЕ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus