USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через ремонт проспекту Волі у Луцьку змінюють схему руху тролейбусів

16 Червня 2021 16:36
З 17 червня, у зв’язку з капітальним ремонтом проспекту Волі, буде змінено схему руху тролейбусів за маршрутом № 1, 3 та 15а.

Про це інформують в управлінні транспорту і зв'язку Луцькради.

Маршрут № 1 «СКФ «Україна» – Карбишева – СКФ «Україна»» при русі з СКФ в напрямку вул. Карбишева буде здійснювати проїзд – бульв. Дружби Народів, вул. Бенделіані, вул. Станіславського, вул. Гнідавська, вул. Данила Галицького, вул. Ковельська, вул. Глушець, вул. Метельницького, вул. Авторемонтна, вул. Рівненська, пр-т Відродження, вул. Карбишева.

Маршрут № 3 «Лісництво – с.Гаразджа (кладовище)»

У прямому напрямку: вул.Ковельська, вул.Глушець, вул.Метельницького, вул.Авторемонтна, вул.Рівненська, с. Гаразджа (кладовище).

У зворотному напрямку: с. Гаразджа (кладовище), вул. Рівненська, Київський майдан, вул. Дубнівська, вул. Метельницького, вул. Глушець, вул. Паркова, вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького, вул. Ковельська.

Маршрут № 15а «Київський майдан – Залізничний вокзал»

Тролейбус курсуватиме – Київський майдан, (вул. Дубнівська, вул. Авторемонтна) вул. Рівненська, пр-т Відродження, пр-т Молоді, пр-т Соборності, пр-т Перемоги, пр-т Василя Мойсея, пр. Грушевського, Привокзальна площа в прямому та зворотному напрямках.

Також з 17 червня тролейбуси за маршрутами № 1, 2, 3, 5 та 15 будуть рухатися вулицею Глушець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Sova Показати IP 16 Червня 2021 18:21
Чим доїхати від готеля Світязь на ГПЗ?
Filin до Sova Показати IP 16 Червня 2021 19:29
Таксі
Ололо Показати IP 16 Червня 2021 21:56
Забули про тролейбус №5, з КРЗ на Цегельний має їхати по Відродження

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus