USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Через тривогу грали два дні: у Луцьку 15 студентських команд змагалися, хто з них найрозумніший. Фоторепортаж

15 Листопада 2023 19:43
В обласному центрі Волині до Дня студента провели інтелектуальну гру Mind Game, в якій взяли участь п’ятнадцять студентських команд з різних навчальних закладів міста та області. Під час гри, яку через сигнал повітряної тривоги проводили протягом двох днів, учасники мали можливість не лише поборотися за звання кращої студентської команди, а й познайомитися між собою та отримати різноманітні призи.

Організували дійство для студентів Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», Луцький національний технічний університет і департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Традиційно у грі було дев’ять турів, кожен з яких має певну кількість завдань та запитань на абсолютно різну тематику. Вже під час представлення команди дивували своїми оригінальними назвами, серед яких «Нас заставили», «Курс долара (ми постійно ростемо)», «Карбонові воїни» та інші.
Голова Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода наголосила, що інтелектуальні ігри – це дуже якісний вид дозвілля. Тому студенти з радістю зголосилися зіграти в Mind Game.

«Нам приємно долучатися до такого виду розваг, адже кілька років поспіль студенти фактично відірвані від навчання, нормального соціального життя та спілкування один з одним. Тому дуже важливо допомагати та сприяти у їхньому розвитку. Ми розуміємо, що чим студенти будуть активнішими під час свого університетського життя, тим активнішими громадянами вони стануть», – сказала Катерина Шкльода.
Ректор ЛНТУ Ірина Вахович привітала усі команди в стінах навчального закладу, який вона очолює, та побажала, щоб перемогу отримала найкраща команда.

«Я рада вітати вас у нашому університеті. Це університет, який динамічно рухається, розвивається, реалізовує концепцію відкритого для зовнішнього світу навчального закладу. Сьогоднішній захід тому приклад. Бажаю, щоб ви сьогодні були задоволені собою. Я переконана, що на питання, на які ви не знайдете відповіді під час гри, ви відповісте для себе потім», – сказала Ірина Вахович.
Директор департаменту молоді та спорту Володимир Захожий у вітальному слові наголосив, що студенти – це люди, які роблять майбутнє цієї країни.

«Сьогодні в місті формується нова стратегія розвитку громади. Один з головних напрямків є розвиток молоді, адже з вас розпочнеться завтрашній день у післявоєнний час. Луцька міська рада завжди буде підтримувати заходи, які спрямовані на розвиток молоді. З Днем студента вас», – привітав учасників гри Володимир Захожий.
Недарма спікери у вітаннях наголошували, що усі ми маємо щодня дякувати силам оборони, завдяки яким можемо відносно спокійно жити на Волині. Учора команди не встигли зіграти навіть декілька турів, як прозвучав сигнал повітряної тривоги. Тому організатори вирішили перенести гру на наступний день.
Сьогодні ж нарешті вдалося визначити переможців. Третє місце посіла команда «Нас заставили» (Волинський національний університет ім. Лесі Українки), другою стала команда «Ліпші педагоги країни (ЛПК)» (Луцький педагогічний коледж), а перемогу здобула команда «Профі» (Фаховий коледж технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки).
Команди-переможці отримали подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» – інтелектуальні ігри для їхніх осередків.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus