USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – студентська Mind Game, присвячена дню народження Лесі Українки. Фото

27 Лютого 2024 17:58
Понад двадцять студентських команд з усіх навчальних закладів обласного центру Волині взяли участь в Mind Game. Цього разу інтелектуальна гра, присвячена дню народження Лесі Українки, відбулася у приміщенні історичного факультету Волинського національного університету.

Організували дійство Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», департамент молоді та спорту Луцької міської ради і ВНУ імені Лесі Українки.

Оскільки не усі студенти знайомі з Mind Game, ведучий Микита Чибар нагадав присутнім правила гри. Щоб перемогти своїх суперників, протягом дев’яти турів студенти повинні були демонструвати знання, ерудицію, пам’ять та інтуїцію, відповідаючи на запитання та вирішуючи різноманітні завдання. До слова, два тури були присвячені саме Лесі Українці та її життю.
Як зауважив представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський, ігри Mind Game для студентів Фонд підтримує постійно.

«Минула студентська гра відбувалася в Луцькому національному технічному університеті та була присвячена Дню студента. Під час Лесиних днів ми вирішили підтримати ініціативу Волинського національного університету та організувати чергову гру для студентів.

Читати ще: Через тривогу грали два дні: у Луцьку 15 студентських команд змагалися, хто з них найрозумніший. Фоторепортаж

Шкільна ліга показує, що молодь дуже позитивно відгукується про Mind Game. А ті ж студенти неодноразово нам казали, що хочуть мати студентську лігу. Поки ми намагаємося підтримувати одиночні ігри, а у майбутньому, можливо, буде щось більше», – зауважив Тарас Осадовський.
Привітала студентів начальниця відділу молодіжної політики департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Зарина Дацик.

«Я бажаю, щоб ви отримали кайф від сьогоднішньої гри. Можливо, ви чогось не будете знати, тож поглибите свої знання. Але найголовніше у цій грі – атмосфера. Я переконана, що люди, які тут вперше, полюблять цю гру. Хай виграє найсильніший», – побажала Зарина Дацик.
І нарешті студенти взялися визначати, яка ж з 22 команд справді найрозумніша. Вже у першому раунді вони відповідали на запитання про Лесю Українку, а в наступних вирішували інтелектуальні завдання та відповідали на питання й на інші теми.
Зрештою третіми стали «Мозкові Капіталісти», друге місце посіли «Ліпші педагоги країни», а перемогу отримала команда «Не везе в картах».
Як то кажуть, «Не везе в картах» – пощастить в Mind Game. Адже переможці отримали сертифікати на вибухову суміш неперевершених вражень від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та фабрики емоцій «ТВОЄ».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цьось Показати IP 28 Лютого 2024 09:40
А де Цьось?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus