USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через крадіжку обладнання у маршрутках Луцька не працює GPS

14 Серпня 2013 18:13
Невідомі зловмисники поцупили обладнання луцького інтернет-провайдера – підприємства «Візор». Ця крадіжка наробила чимало біди – уже добу не функціонує система GPS-моніторингу за рухом маршруток, не працює офіційний сайт міськради. Про це повідомив власкор IA ZIK.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКОГО ПРОВАЙДЕРА ПОКРАЛИ ОБЛАДНАННЯ – ІНТЕРНЕТУ НЕ БУДЕ

Від самісінького ранку 14 серпня не функціонує система «МАК», яка створена для GPS-моніторингу за рухом луцьких маршруток. Як з’ясувалося, невідомі поцупили обладнання на підприємстві «Візор», яке й обслуговує систему.

У прес-службі міліції кажуть, що повідомлення про крадіжку внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань ще о 10.00 сьогодні, 14 серпня. «На місце виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що на підприємстві «Візор» викраЛИ обладнання на понад 60 тисяч гривень. За фактом крадіжки відкриЛИ кримінальне провадження. Триває досудове розслідування», – розповіли у прес-службі волинської міліції.

Як виявилося, заручниками ситуації стало не тільки підприємство, а й пересічні лучани. Адже наразі вони не можуть прослідкувати в Інтернеті за рухом маршруток за допомогою системи «МАК», яку обслуговує «Візор». «У нас покрали обладнання, сервери. Коли запрацює сайт (системи «МАК», – авт.), важко сказати», – розповіли телефоном на «Візорі».

Окрім того, увесь день не працював й офіційний сайт міськради. У відділі інформаційної роботи муніципалітету повідомили – це також через крадіжку на «Візорі». Адже саме це підприємство обслуговує інтернет-представництво мерії. «Зараз фахівці відділу комп’ютерного обслуговування міськради працюють над відновленням роботи ВЕБ-ресурсу», – повідомили у прес-службі мерії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Знаючий Показати IP 14 Серпня 2013 21:46
а зате яке бабло туди вкинула міська рада... оооооо, а бекапів то адміни не робили (бо адмінів там нема) один син і той забив на це діло, ото цінувати треба кадри таваріщі власники-роботодавці!
превед тарас до Знаючий Показати IP 25 Серпня 2013 17:47
один син і той укурок
Знаючий Показати IP 14 Серпня 2013 21:52
а от зону lutsk.ua обслуговує(вав) горепровайдер візор і тут адмінам міської ради жаба покаже цицьку.
Лучанин до Знаючий Показати IP 15 Серпня 2013 00:28
От то-то і воно, що не тільки МАк не працює, а і сайти з поштою на всіх підприємствах, установах тощо, та у звичайних людей в зоні lutsk.ua.
TFA Показати IP 14 Серпня 2013 23:55
Комусь допекло їздити по графіку :)
Лучанин до TFA Показати IP 15 Серпня 2013 08:13
Це точно.
ТаНуНаХ Показати IP 15 Серпня 2013 17:40
ппц...а інтернет коли буде ....хз..во попав...самі зкомуніздили в себе обладнання ..чужий не прийшов 100%
Бешаный Показати IP 25 Серпня 2013 11:11
Да он жлоб вот ивсе пару сотен в месяцна сигнализацыю и проблем бы небыло!!!! Етеперь нам простым пользувателям мучитысь!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus