USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Черга більша, ніж за айфоном». Поштова марка про російський корабель набуває популярності серед українців

16 Квітня 2022 00:02
В «Укрпошті» презентували нову поштову марку воєнного часу. На ній зображений український військовий на березі, а в морі – російський воєнний корабель.

На зображення також потрапив крейсер «Москва», який затонув біля берегів Севастополя 14 квітня, пише НВ.

Нова поштова марка спричинила ажіотаж, внаслідок чого біля відділень «Укрпошти» вишикувалися величезні черги.

«Мабуть, уперше в історії, коли черга за поштовою маркою більша, ніж за айфоном», – прокоментували коротко в «Укрпошті», опублікувавши фото черги біля Головпоштамту у Києві.
У коментарях українці просять додрукувати тираж, щоби марку зміг отримати кожен охочий.
Дехто просить зробити можливість придбати марки онлайн, включаючи міжнародну доставку.

Користувачі соцмереж також зазначають, що поштові марки вже закінчуються в інших містах України. Більше того, згідно з повідомленнями від місцевих жителів, поштові марки з російським військовим кораблем уже закінчилися в Ужгороді, Одесі та Дніпрі.
1 березня «Укрпошта» оголосила конкурс на створення нової української поштової марки під назвою «Російський військовий корабель, йди на*уй»!

На конкурс надійшло понад 500 ескізів, з яких обрали 20 фіналістів, чиї роботи відповідали філателістичним критеріям. Голосування проходило у Facebook «Укрпошти». Переможцем став ескіз №3. Його автор – український художник Борис Грох. За цей ескіз проголосувало 1700 осіб із 8000, які взяли участь у голосуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Івась Гречка Показати IP 16 Квітня 2022 13:26
Я не грамотний, а нахіба цей слинявий папірець потрібен?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus