USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вантажівки на «Ягодині» стоятимуть ще мінімум 10 днів

11 Грудня 2017 11:53
Черга на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» утворилася через відсутність бланків на перевезення вантажу. Не менше 10 днів знадобиться для того, аби ситуація навколо черги з вантажних автомобілів, які намагаються перетнути українсько-польський кордон через пункт пропуску «Ягодин», стабілізувалася.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 11 грудня.

Нагадаємо, на «Ягодині» утворилася небачена раніше навіть водіями черга з вантажівок завдовжки понад 20 кілометрів.

Так, як повідомив перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов, станом на 10 грудня у черзі перебувають близько 1 тисячі вантажівок, а пропускна здатність пункту пропуску становить 200 вантажівок за одну зміну.

Окрім того, ще 15 листопада прикордонники інформували про відсутність бланків дозволів на перевезення вантажів, які почали видавати лише з 1 грудня. Поки їх видали 5 тисяч.

Як повідомлялося, через довжелезну чергу водії вантажних авто вирішили «вклинюватися» в неї перед самим пунктом пропуску «Ягодин» в об’їзд сільськими дорогами.

Відзначимо, що у зв’язку з утворенням постійних черг на пункті перетину кордону та з настанням морозів на трасі Київ – Ягодин облаштували пункт обігріву для водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Грудня 2017 15:10
хочеш хабар - створи чергу, хочеш більший хабар - створи довшу чергу
Анонім Показати IP 11 Грудня 2017 15:29
,,в стране у нас с бумагой напряженка!,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus